7 hemmeligheter han ikke forteller om penisen sin

01/03/2018 20:45

Anniken Hauge

Viralt
Han trimmer kjønnshårene sine, gir den kallenavn og mister kontroll når det kommer til reisning. Her er en rekke hemmeligheter han ikke fortæller om penisen sin.

Du tror kanskje du har oversikt over den. Den kroppsdelen din bedre halvdel verner mest om - penisen hans.

Men det er ikke alt han forteller deg om sin beste venn.

Cosmopolitan har samlet en rekke hemmeligheter han ikke forteller om penisen sin.

1. Han trimmer kjønnshårene sine.
Hvis alt er fjernet, så er det ikke noe tvil. Menn har hår rundt penis fra naturens side. Men hvis du er i tvil om hvorvidt han trimmer den så er svaret sannsynligvis ja. Mange menn er ganske forfengelige rundt deres edlere deler, og tar ofte en runde med saksen eller en høvel.

2. Han klarer ikke å kontrollere reisningen sin.
De fleste menn har garantert en pinlig historie om en eller flere ganger hvor de fikk ereksjon på et svært upassende tidspunkt. Noen ganger reiser penis seg helt uten noe varsel. Så du må ikke bli sint på ham hvis han plutselig blir hard når det overhodet ikke passer seg.

3. Den kan virkelig bli liten.
Du kjenner selvfølgelig til den største utgaven av hans beste venn, som typisk viser seg når dere koser dere i senga. Men har du noensinne sett den på sitt minste? Hvis ikke kan du ta en titt etter et kaldt nakenbad. Det er ganske fascinerende hvor mye en penis kan variere i størrelse.

4. Han kan vippe med den.
Det kan godt være at han ikke har demonstrert det for deg. Men han kan faktisk få penisen sin til å bevege seg litt, helt uten at han tar på den. Skal det mer bevegelse til, blir han dog nødt til å ta hendene sine i bruk.

5. Han har gitt den et kallenavn.
Han vil sannsynligvis ikke innrømme det. Men det er stor sannsynlighet for at han på et aller tidspunkt i livet har funnet et kallenavn til penisen sin. Kanskje var det da han var tenåring, eller kanskje nå nylig?

6. Det er nesten like godt som sex når han endelig får tisset etter å ha vært nøden lenge.
En av de mest tilfredsstillende følelsene i verden er å endelig få tisse når man virkelig er nøden. Det gjelder forsåvidt både nummer 1 og nummer 2. Følelsen av å gi slipp på den måten er utrolig befriende. 

7. Han rister den.
Når han er ferdig med å tisse, så gir han den et lite rist over toalettskålen slik at tisset drypper av. På den måten slipper han å få dråper i underbuksa. Noen ganger bruker han ikke papair engang, han bare gir kameraten et lite rist.