7 ting han ikke sier hvis han er forelska i deg

15/01/2018 12:45

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du hører ham si noen av disse tingene, et det noe som tyder på at han ikke er så interessert i deg.

Kjærlighet kan være tøft og noen ganger helt umulig å bli klok på. Er han forelsket i deg? Har forholdet deres en fremtid? Og hvordan vet du hva han egentlig tenker? 

Hvis du kjenner igjen disse tankene, bør du være oppmerksom på at han kanskje ikke er så interessert.

Yourtango har nemlig samlet en rekke ting han ikke ville sagt hvis han forelska i deg.

1. Du er for tilgjengelig.
Hvis han liker deg godt, så vil han gjerne se deg. Hvis han gir uttrykk for at han synes du er for tilgjengelig, så er han bare ikke så interessert i å henge med deg. La være med å spekulere for mye over om du tar initiativet for ofte. Hvis han liker deg helt oppriktig, vil han bli glad for å høre fra deg. Hvis ikke, er det ingen grunn til å fortsette å se ham. 

2. Du er som en søster for meg.
Hvis det er én kvinne han ikke betrakter som en potensiell sexpartner, så er det søsteren hans (moren og andre familiemedlemmer). Så hvis han sammenligner deg med henne, så har du sannsynligvis havnet i vennekategorien hans. Han liker deg veldig godt, men har ingen intensjoner om at dere skal ha sex.

3. Har du noen fine venninner?
Nei, nei, nei. Hvis han prøver å få deg til å ordne en deg mellom han og venninnen din eller en annen kvinnelig bekjent, så er det et tydelig tegn. Han liker deg godt og stoler tilsynelatende på dømmekraften din, men anser deg ikke som en potensiell romantisk partner. Hvis han spør om ovennevnte, er det lurt å innstille seg på at det ikke blir dere to. 

4. Jeg skulle ønske jeg kunne finne en som deg.
Det er ikke så rart hvis du synes denne meldingen er litt vanskelig å tolke. Han sier jo indirekte at du er en bra dame, men samtdig melder han ut at det ikke er akkurat deg han går rundt og drømmer om. Han setter pris på kvalitetene dine, men anser deg sannsynligvis bare som en god venn. 

5. Jeg er veldig opptatt for tiden.
Hvis du er en prioritet i livet hans, skal han nok klare å sette av tid til deg uansett hvor travel han er. Alle kan være opptatte med jobb og hobbyer, men hvis han virkelig vil se deg så klarer han å gi rom til det. Hvis han sier noe annet, så er det fordi han heller vil bruke tiden sin andre ting.

6. Du burde være mer..
En mann som liker deg skikkelig godt, aksepterer deg som den du er. Han gir ikke uttrykk for at han ikke er tilfred med hvordan du er og prøver heller ikke å endre noe ved deg. Hvis han gjør det, bør det få alarmen til å ringe, for det er et utrolig dårlig tegn. 

7. Du skylder meg en tjeneste.
Hvis to mennesker liker hverandre godt, så ofrer de gjerne noe for å glede den andre. Det bør aldri være et regnskap som skal gjøres opp hele tiden. Hvis han gir uttrykk for at du skylder ham noe hvis du gjør han en tjeneste, er han ikke villig til å ofre noe for deg – og sannsynligvis ikke romantisk interessert.

7 pirrende triks som vil få han til å lengte etter deg​