8 nedslående tegn på at mannen din er den utro typen

Foto: Shutterstock.com

Hvis du kjenner igjen disse punktene så bør du kanskje ta en prat med din bedre halvdel.

Selvom det kan være vanskelig å begripe, er det statistisk sett mange mennesker som er utro.

Men hvordan kan du vite om det også gjelder for din bedre halvdel?

Les også

8 ting menn må slutte å gjøre under oralsex

Cosmopolitan har samlet en rekke tegn på at mannen din er en av dem som har vanskeligheter med å holde seg til én partner.

1. Han presenterer deg ikke for noen.
Det er en viktig milepæl i ethvert forhold, når din bedre halvdel presenterer deg for de viktigste menneskene i hans eller hennes liv.  Men det kan være et like tydelig signal hvis vedkommende ikke gjør det. Hvis du ikke får lov til å møte familien eller vennene hans, prøver han kanskje å skjule noe - eller deg.

2. Han har aldri tid til deg.
Hvis kalenderen hans alltid er fullbooket og du må spørre i lang tid i forveien for å være med ham - så bør det ringe en bjelle. Hvis du er en prioritet i livet hans, så finner han tid til deg. Men hvis han er travel med andre relasjoner, kan det selvfølgelig bli en utfordring.

3. Han skjuler telefonen sin.
Hvis han alltid legger telefonen fra seg med skjermen ned eller tar den med seg når han går ut av rommet - så er det kanskje noe han ikke vil at du skal se. Det kan for eksempel være en ny tindermatch eller en melding fra en annen kvinne.

4. Vennene hans er utro.
En gammel talemåte sier; vis meg dine venner, og jeg skal fortelle deg hvem du er. Hvis din bedre halvdels beste venner ikke legger skjulpå at de har vært utro, sier det kanskje noe om ham. Hvis han er omgitt av folk som ikke har moralske skrupler rundt utroskap, så har kanskje ikke han det heller. 

5. Han var utro med deg.
Det kan være vanskelig å svelge - men hvis han var utro mot kjæresten da han møtte deg - er det også en risiko for at han vil utro mot deg når han møter en annen. 

Les også

8 ting alle kvinner har løyet om

6. Du har en dårlig magefølelse.
Du skal aldri undervurdere din egen magefølelse. Hvis du har en tydelig følelse av at han ikke er tro mot deg, så bør du følge den. Fortell ham hva du føler, slik at du kan få avsklart om det faktisk er hold i dine bange anelser.

7. Du aner ikke hva han gjør.
Han forteller sjeldent hva han foretar seg når du ikke er sammen med han. Hvis du spør om hverdagen hans, men bare får vage svar tilbake, så er det kanskje noe - eller noen - han ikke ønsker å dele med deg. 

8. Han overøser deg med gaver.
Det er deilig med en oppmerksom og hengiven partner som kjøper blomster til deg og sørger for at du føler deg verdsatt. Men hvis det plutselig kommer ut av det blå, kan det være et dårlig tegn. En mann som aldri pleier å gi deg gaver, men som plutselig overøser deg, har kanskje dårlig samvittighet for noe. 

Les også

Derfor skal du snu iskremen opp ned