8 ting du kun vet hvis du har en affære akkurat nå

07/12/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Utro mand kvinde
Foto: Shutterstock
Hvis du er den utro typen, så kjenner du sikkert allerede til disse 8 tingene.

Utroskap er et folkelig tabu såvel som en tendens vi som samfunn kollektivt forbanner.

Men det er skremmende mange mennesker som allikevel er utro mot partneren sin hver eneste dag.

Det betyr at veldig mange nordmenn stresser med å finne på løgner, sletter meldinger, og generelt liste seg rundt for å skjule utroskapen for partneren sin.

Er du én av dem, så vil du helt sikkert også kunne gjenkjenne disse åtte tingene som unektelig er forbundet med utroskap.

1. Det er spennende: Selv om det på mange måter er feil å rote seg inn i en relasjon med en annen, så er det samtidig både spennend og pirrende. Det vet man hvis man har vært utro - og kanskje fortsatt er det?

2. Det er fantastisk sex: Den sexen man har med sin affære er som regel fantastisk. Det henger sammen med at det er forbudt og utelukkende drevet av dyriske lyster, samtidig som at det er en avveksling fra det rutinepregede sexlivet mange har med sin faste partner.

3. Man får skjerpede sanser: Når man har en affære over lengere tid, så fyller frykten for å bli oppdaget enormt mye. Av samme grunn er en utro person ofte veldig oppmerksom på å slette sporene sine, finpusse løgnene og hele tiden ha fokus på om partneren mistenker noe.

4. Mobilen din er livsnødvendig: Hvis bare mobilen din kunne snakke… Den fungerer nemlig som avsender av alle løgner og hemmelige avtaler, og er derfor din beste og eneste allierte i streben etter å bedra partneren din. Og den har garantert låsekode! 

5. Det blir enkelt å lyve: Mens noen mennesker synes det er vanskelig å lyve uten å rødme, så er du blitt en sann mester i dette. Etter lengere tids utroskapsrutiner, er dte blitt helt naturlig for deg å lyve, og du kan fint finne et raskt svar hvis kjæresten din stiller et ubeleilig spørsmål.

6. Man bliver paranoid: Ligeså spændende som en affære kan være, ligeså nervepirrende og nervøst kan det være at liste rundt og hele tiden frygte, at man bliver opdaget. Derfor bliver du hurtigt paranoid, når du i din dagligdag skal manøvrere rundt i alle dine løgne og hemmeligheder.

7. ‘Jeg burde gå fra kjæresten min’: Selv om du sier til deg selv at du fortsatt elsker partneren din, så vet du også innerst inne at du burde gjøre det slutt. Et parforhold med utroskap er et usunt forhold. For mange utro personer kan det dog allikevel være vanskelig å ta seg sammen til å avslutte forholdet.

8. Det er feil: Du vet det innerst inne - du er en drittsekk og det du holder på med er både feil og forkastelig. Allikevel fortsetter du, da det gir deg noe som du ikke får i forholdet med kjæresten din.