Anna får et fint kjede av kjæresten sin - først et år senere oppdager hun hva som gjemmer seg inni det

08/05/2017 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Kjæresten overrasket Anna med spesielt smykke da de feiret et år sammen som par. Men det gikk halvannet år før hun oppdaget at det bar på en hemmelighet.

Da britiske Terry hadde vært sammen med kjæresten sin Anna i et år, bestemte han seg for å gi henne en spesiell gave. 

Han lagde derfor selv et unikt kjede til henne av tre fra regnskogen i Tasmania og et skjell. 

Det skriver Independent.

 

Anna ble veldig glad for det personlige smykket. Men selv om hun bar det hver dag, gikk det halvannet år før hun oppdaget dets hemmelighet. 

Under en felles reise til Skottland, avslørte Terry for henne at kjedet faktisk gjemte på en et smykke - nemlig en forlovelsesring: 

- Jeg bestemte meg for å spørre kjæresten min om hun ville gifte seg med meg. Men jeg ville gjøre noe unikt. Jeg ville også begynne å jobbe med treverk og hadde en idé til et kjede, så jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk. Jeg fant en ring jeg visste kom til å passe til henne og begynte å jobbe med den, sier Terry til Independent.

 

Under kjæresteparets reise ba han om å låne kjedet, slik at han kunne ta bilder av det. Han åpnet kjedet med en kniv før de kom frem til stedet hvor ha skulle stille Anna det store spørsmålet. 

Terry satte på selvutløseren på kameraet sitt, og gikk bort til Anna for å levere tilbake smykket - men i stedet satt han seg på kne og avslørte forlovelsesringen. Anna var litt forbløffet over at hun hadde gått rundt med ringen så lenge uten å være klar over det. Hun var også litt forskrekket ved tanken: 

- Jeg kunne ha mistet den, din store idiot, lød hennes første reaksjon.

Heldigvis var svaret ja, og Anna og Terry kan nå se frem til at bli mann og kone.

Se en videoen av det fine frieriet rett nedenfor.  

 

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.