Austin Butlers hyllest til Lisa Marie Presley går viralt etter hennes død

13/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Opptak av Elvis-stjernen Austin Butler som hyller sangerens datter Lisa Marie Presley har gått viralt etter den sjokkerende nyheten om hennes død.

Lisas mor Priscilla Presley kunngjorde dødsfallet til Elvis' eneste barn i en uttalelse torsdag (12. januar).

Butler snakket om både Lisa og moren hennes da han gikk på scenen på Golden Globes tirsdag (10. januar) for å hente prisen for beste fremføring av en skuespiller i et film-drama.

Butler fikk Golden Globe for sin opptreden i Baz Luhrmanns biografi Elvis i fjor, der han spilte King of Rock mens seerne så tilbake på livet hans. Han ble ledsaget av Lisa Marie selv på den røde løperen på arrangementet bare dager før hun gikk bort.

Nå blir opptak av talen hans delt bredt på nettet ettersom fans minnes og hedrer Elvis' datter.

Etter å ha akseptert prisen, sa Butler at han ønsket å "takke Presley-familien" for deres støtte til å lage filmen, og la til:

"Takk, folkens. Takk for at dere åpnet hjertene deres, minnene deres, hjemmet deres for meg. Lisa Marie , Priscilla, jeg elsker dere for alltid."

Da han avsluttet talen, fikk han en latter fra publikum da han spøkefullt la til Golden Globes-produsentene:

«Du kunne i det minste spille «Suspicious Minds» eller noe.» Internett-brukere har beskrevet talen Butler holdt for bare to dager siden som "ekstra kraftig" i kjølvannet av Lisa Maries død.

En seer skrev: "Det faktum at Lisa Marie og moren hennes for bare to dager siden så Austin Butler motta en pris for å portrettere Elvis, og nå har hun nettopp gått bort. Det viser hvor raskt og uventet livet er."

Rett før Butler tok imot prisen, berømmet Lisa Marie skuespilleren for hans opptreden som faren hennes mens hun snakket med Access Hollywood på den røde løperen, da hun beskrev Butler som "en slik kjæreste - en autentisk, ekte kjære".

"Og like bra utenfor skjermen som han er på skjermen," la hun til.

På spørsmål om Butler knuste opptredenen hans som musikkikonet, svarte Lisa Maria:

"Absolutt. Selv halsen, han ville lage disse lydene noen ganger, og han fikk med seg alt. Han klarte det absolutt."

Priscilla Presley sa at det var med et "tungt hjerte" hun måtte dele nyheten om datterens død, og beskrev Lisa Marie som "den mest lidenskapelige, sterke og kjærlige kvinnen [hun] noensinne har kjent".

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.