Babyen blir stjålet av barnevakten: 51 år etter får hun vite sannheten

30/11/2022 11:14

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alta Apantenco hadde lett etter en barnevakt og ansatt en kvinne hun aldri hadde møtt, som deretter angivelig kidnappet babyen Melissa, som ble funnet omtrent 1600 kilometer unna, et halvt århundre senere.

En familie tar igjen tapt tid etter at en kvinne som ble kidnappet av barnevakten og meldt savnet i 51 år, endelig ble funnet av foreldrene.

Melissa Highsmith var ett år gammel da hun forsvant i 1971 i Fort Worth, Texas, etter at moren hennes, Alta Apantenco, plasserte en annonse i en lokal avis på jakt etter en barnevakt.

Enslig mor Alta hyret en kvinne uten å møte henne, og hennes romkamerat ga babyen Melissa til barnevakten, som deretter angivelig kidnappet henne.

Melissa ble aldri funnet av myndighetene, men venner og familie av Alta ville huske den lille babyen hvert år ved å arrangere en bursdagsfest for henne, og i det siste ble det opprettet en Facebook-side for å prøve å finne henne, skriver Daily Star.

Men i september fikk familien til Melissa et tips om at hun bodde i Charleston, South Carolina.

Til tross for at de var mer enn 1600 kilometer unna Fort Worth, brukte familien en DNA-test, som avslørte at hun var den lille babyen som ble bortført fra familien mer enn et halvt århundre før.

Hennes familie og venner arrangerte en fest lørdag (26. november), hvor hun ble gjenforent med sin mor og far, Jeffrie Highsmith, og to av hennes fire søsken.

Hennes søster Sharon Highsmith, som bor i Spania, ønsket å møte søsteren Melissa, som har bodd under navnet Melanie Walden.

Sharon anklager politiet for å måtte klare seg uten søsteren så lenge: «Familien vår har lidd på grunn av myndighetenes feilbehandling av saken.»