Bakeri delte bilde av rosa kake på Facebook: Folk friket helt ut da de så den

04/02/2018 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Et amerikansk konditori har fått massiv oppmerksomhet på Facebook etter de delte et bilde av en rosa kake som får folk til å tenke frekke tanker.

Forrige lørdag delte det amerikanske konditoriet Nadia Cakes et bilde av en rosa kake på Facebook, som har fått temmelig mye oppmerksomhet på det sosiale mediet.

Kaken forestiller en såkalt geode - en hulromsdannelse i stein med vegger dekket av krystaller. Men det er tilsynelatende mange som synes den minnere om noe helt annet.

Det skriver britiske Mirror.

Siden bildet av kaken ble delt på Facebook har det fått mer enn 7.700 reaksjoner, 15.300 delinger og 5.600 kommentarer, hvorav mange får frekke assosiasjoner når de ser på det feminine bakverket:

- Den er faktisk veldig fin. Du vet, for en vagina-kake å være, skriver en, mens en annen stemmer i:

- Jeg dør. Niesen min spurte om hun kunne se den. Svigerinnen min ble ikke glad da jeg spurte om hun ville ha denne kaken til bursdagen sin. Hun er tre år gammel.

Andre har dog ikke så skitne tanker, og ser slett ikke en vagina når de ser på kaken:

- Jeg synes den er flott. Jeg jobber med fødsler og jeg ser ikke en vagina. Hovedsaklig fordi du ville hatt problemer hvis vaginaen din så slik ut, skriver en annen.

- Seriøst, sånn ser virkelig ikke min ut. Ikke en rosa sylinder. Ingen krystaller. Ingen gullkant. Hva faen?!, sier en annen.

Nadia Cakes har tatt oppmerksomheten med stor ro, og tuller tilbake i kommentarfeltet til stor fornøyelse for de mange andre som deltar i vaginakake-diskusjonen:

- På styremøtet mandag: Tja, vi har nok engang undervurdert våre kunders evne til å se kjønnsorganer i kakene våre. La oss droppe den søte sjampignon-kaken vi hadde planlagt, skriver Nadia Cakes i et svar som har fått intet mindre enn 16.000 reaksjoner.