Politimann finner 8-årig gutt bundet og mishandlet: Så tar han en hjerteskjærende beslutning

02/07/2017 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Poteau Police Department
Foto: Poteau Police Department
En amerikansk betjent ble så påvirket da han blev kalt ut til en sak om grov barnemishandling at han etterfølgende traff en utrolig beslutning for å hjelpe den forsømte gutten.

Egentlig var ikke politimannen Jody Thompson på jobb, da han en dag i 2015 mottok en alarmsamtale over radioen i politibilen. 

Allikevel skulle samtalen vise seg å endre livet hans for alltid.

Fra alarmsentralen ble det informert om en anmeldelse av barnemishandling, og det fik Jody Thompson fra Oklahoma i USA til å kjøre til denne adressen. Det skriver Wtsp.com.

Der ble han møtt av et syn som senere er blitt beskrevet som 'det verste jeg noensinne har sett'. 

I huset fant han den åtteårige gutten John, som var dekket av blåmerker fra topp til tå, og veide kun 25 kilo. 

Den stakkars gutten hadde blitt mishandlet, bundet og senket ned i iskaldt vann.

Etter å ha hjulpet John fri, gjorde Jody Thompson alt han kunne for å ta seg av gutten. 

- Jeg satt sammen med ham, og da han ble lagt inn på intensivavdelingen, brukte jeg hele natten på å sitte ved siden av ham, forteller Jody Thompson som satt ved sykehussengen frem til dagen etter. 

Foto: Poteau Police Department

Guttens foreldre ble anholdt for umenneskelig mishandling av sønnen deres, men Jody Thompson klarte ikke å la være og tenke på den stakkars guttens videre skjebne. 

Derfor endte den fine politimannen med å ta en utrolig beslutning. 

- Da jeg så ham i det huset – skjelvende, med bundne hender, klissvåt og bortkommen - visste jeg i det øyeblikket at den eneste måten jeg kunne roe meg ned på og vite at han var i sikkerhet, var hvis han var sammen med meg, forteller han. 

Derfor bestemte Jody Thompson seg for å ta gutten til seg. 

 

Innen et par dagen ble Jody Thompson offisielt Johns fosterforelder – en beslutning han ikke engang fikk drøftet med kona si før den ble tatt.

Jody Thompson og partneren Jeannie har to sønner fra før av, og straks inviterte familien den åtteårige gutten inn i deres hjem. 

Det viste seg dog at familien slett ikke var ferdig å vokse. 

For bare to dage etter at Jody og Jeannie Thompson hadde invitert John inn i familien, fant de ut at Jeannie var gravid med enda en sønn.

Foto: Poteau Police Department

Siden har familien offisielt adoptert både John og hans biologiske søster, så nå består den lykkelige familien av en barneflokk på fem.

Jody Thompson har siden beskrevet John som ’ den kuleste gutten jeg noensinne har møtt’.

I dag er John 10 år, og hans adoptivfar har nå bestemt seg for å fortelle den rørende historien i håp om å inspirere andre.

- John er utrolig. Han får bare toppkarakterer på skolen, og er i et program for spesielt talentfulle barn. Han er også med i den lokale teatergruppen. Gutten er utolig robust og har kommet seg bra siden den gangen han ble mishandlet, forteller Jody Thompson.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.