Bobby og kona skulle pusse opp huset sitt: Så gjør de et overraskende funn

10/07/2023 22:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Å pusse opp et gammelt hjem er alltid spennende, men Megan og Bobby Kapsidis fra Florida fikk et ekstra eventyr da de måtte pusse opp kjøkkenet.

I følge Little Things hadde Megan og Bobby bodd i huset i omtrent åtte år da de bestemte seg for å gjøre noen endringer. Et av prosjektene de hadde satt seg fore var å oppgradere og modernisere kjøkkenet.

Kort tid etter at Bobby startet prosjektet og holdt på å rive bort takplater på kjøkkenet, falt mer enn gamle takplater ned.

Gjemt i taket på familien Kapsidis lå en gammel veske. De hadde aldri sett den der før, så det må ha vært tidligere eiere som hadde plassert den der. Vesken, som var laget av lær, var stemplet "Ekte alligator. Laget på Cuba."

Inne i posen fant de et fotoalbum med en serie bilder fra et bryllup. Personene på bildene var helt ukjente for Megan og Bobby.

Bildene i albumet var mer enn 50 år gamle. Og ifølge beskrivelsene av bildene var det tilsynelatende Joseph og Marguerite Garguilo som hadde giftet seg i Brooklyn, New York. Navnene var også helt ukjente for Megan og Bob.

Paret la ut de 50 år gamle bryllupsbildene på Facebook i håp om at de skulle klare å spore opp familien som eide bildene. Vi klarte også å finne et telefonnummer, men det var ikke i bruk.

De fikk ikke svar fra Joseph og Marguerite, men nettstedet Inside Edition tok kontakt og tilbød hjelp.

Ved hjelp av Inside Edition klarte paret å spore opp Marguerite. Hun bor på sykehjem i Florida. Joseph ble dessverre rammet av Parkinsons syndrom og har gått bort.

Men Megan og Bobby kan i det minste gjenforene albumet og de vakre minnene fra bryllupet med Marguerite.

Nedenfor kan du se et Youtube-klipp om det overraskende funnet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.