Brittany lider av Downs syndrom og forteller storebroren om sitt største ønske - vent til kameraet snur til venstre

15/10/2017 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Da Brittany Garafola fortalte broen om sitt høyeste ønske, visste han at han var nødt til oppfylle det for henne.

Nylig fikk Brittany Garafola en opplevelse hun sannsynligvis aldri kommer til å glemme. Hun er 32 år gammel, har Downs syndrom og er oppvokst i Toronto med lillebroren Chris Garafola, som er fotomodell. 

Det kunne Brittany Garafola også godt tenke seg å være, så 29-årige Chris Garafola bestemt seg for å overraske henne med sin helt egen profesjonelle fotografering. 

Det skriver britiske Independent.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Brittany og Chris Garafola har alltid vært nært knyttet til hverandre. Brittany har alltid sett veldig opp til broren sin, og vil derfor gjerne gjøre de samme tingene som ham. Da Chris Garafola fikk en modellkontrakt som 25-årig, gikk det derfor ikke lang tid før Britanny drømte om å følge i hans fotspor.

- Brittany har alltid villet gjøre det samme som lillebroren. Uansett om det var en tur på kino for å se den nyeste filmen, eller å ha et par nye Converse, så ville Brittany ha de samme mulighetene, sier Chris Garafola til Daily Mail.

Da Chris Garafola viste søsteren sin et bilde av seg selv i et blad, fortalte Brittany ham at hun også ville være modell. I samarbeid med et byrå fikk Chris Garafola satt opp en fotografering i Boston, hvor han og Brittany bor i dag.

Da Brittany Garafola ankom og innså hva som var i ferd med å skje, begynte hun å gråte av glede.

- Jeg har alltid gjort alt jeg kan for å gi Brit de samme mulighetene som jeg har fått, så tok jeg kommentaren hennes på stor alvor. Fordi jeg var i motebransen, innså jeg at jeg hadde et stort nettverk som potensielt kunne få dette til å skje, sier Chris Garafola til Daily Mail.

Se en video fra Brittanys store dag rett nedenfor.