Bruden har «frekk» overraskelse for ektemannen på bryllupsdagen: Se den her

14/07/2023 22:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Brudgommen forventet absolutt ikke denne "gaven" fra din nye kone.

En brud har delt internett med en frekk runddans til Beyoncés 'Crazy In Love' i bryllupet hennes.

En uventet første dans

Videoen, som har blitt sett 500.000 ganger på TikTok, ble delt av Mandolin Carbo og viser bruden, Taylor Maynard, som går under navnet @mistaybaybay på nettet. Du kan se videoen nederst i artikkelen.

I det virale klippet blir Maynard sett utføre den dristige danserutinen i hvite booty shorts og en strømpebånd.

Mens bruden danser, kan man høre gjestene juble mens brudgommen ser på fra rullestolen. Flere ganger i løpet av forestillingen blir bruden i hvitt sett gjøre knebøybevegelser mens hun vugger på mannen sin før hun fjerner strømpebåndet fra låret hennes.

Paret deler deretter et kyss foran den jublende folkemengden.

Delte meninger om brudens dans

Denne kvinnens danserutine har etterlatt mange med delte meninger. En misfornøyd bruker skjelte ut: "Hun trenger nye venner. Min ville aldri la meg gjøre det." En annen sa: "Det gjør vondt." Mens en tredje kommenterte:

"Det er som når barna får foreldrene sine til å se forestillingen deres i 500 år."

Imidlertid roste mange brukere bruden for hennes modige innsats. En beundrer sa: "Energinivå: Hilary Duff." En annen sa: "Rock on, jente, ikke bekymre deg for haterne." Mens en annen skrev: "Og det er derfor jeg ikke danser, rekvisitter til henne for å være så modig."

Andre bruder som tør å være annerledes

Hun er imidlertid ikke den eneste bruden som har vakt oppsikt på nettet ved å være litt annerledes. En TikTok-bruker ved navn emlaycockx delte en video av henne som gikk nedover midtgangen i diamantbesatte Crocs.

Bruden viste til og med en trinnvis video av hvordan hun dekorerte Crocs før bryllupet. Det tok henne 10 timer å lage sitt bryllupsmesterverk, og hun elsket det endelige resultatet.

Imidlertid var ikke alle like begeistret for utseendet, som en bruker kritiserte: "Nei takk ... Hvorfor vil du bruke dem til bryllupet ditt?!!!" Mens en annen sa: "Hvorfor ville du gjøre det?" Mens en tredje la til: "Jeg vil ha bryllup Crocs for hentingen på skolen."

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.