Danielle bestilte røde bukser på nettet - men noe var veldig galt da hun prøvde de på

28/11/2017 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Skotske Danielle bestilte et par bukser på nettet, men endte med å få noe helt annet enn hun hadde forventet.

Makeup-artisten Danielle fra den skotske hovedstaden Edinburgh fikk seg nylig litt av en overraskelse da hun mottok en pakke hun hadde bestilt på nettet.

I pakken lå det et par bukser hun hadde bestilt fra siden Pretty Little Thing. Men de levde ikke helt opp til de forvetningene som Danielle hadde til produktet.

Det skriver mediet 9Honey.

Det ble raskt klart for henne at buksene ikke bare var lange, slik de så ut på bilde. De var nemlig veldig, veldig lange.

Danielle tok bilder av seg selv med de kuriøse buksene og delte bildene på Twitter med ordene:

- Seriøst? Tror OfficialPLT seriøst at jeg er Slenderman (en uhyggelig sagnfigur med lange lemmer, red.)

Danielle tok også et bilde hvor hun har på seg de røde buksene, og hvor man ser tydelig hvordan buksebenene er altfor lange i forhold til hennes egne.

Det er tilsyneladende ikke bare Danielle som har undret seg over buksenes mystiske design. En annen kunde kjøpte et par av de samme buksene forrige måned og hadde det samme problemet.

Flere twitterbrukere reagerte på Danielles innlegg ved å fortelle om lignende opplevelser og dele bilder og videoer av seg selv i klær som er altfor lange.

Pretty Little Thing skal ha svart på Danielles tweet, og foreslått at hun kjøpte bukser fra deres kolleksjon for 'petite kvinner' i stedet. 

Les også: Dette skjer 9 dager etter du har droppet sukker

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.