Date endte HELT galt: Kvinne klemt fast mellom vinduer da hun prøvde å ta opp bæsjen sin

06/09/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Jamie Salisbury/Gofundme
Foto: Jamie Salisbury/Gofundme
Et Tinder-møte utviklet seg til et mareritt da en ung kvinne skulle på toalettet hjemme hos daten.

Det finnes dårlige dater og det finnes forferdelige dater - men det finnes bare én date som er så katastrofal som den Jamie Salisbury nylig var på.

Faktisk gikk denne så sykt dårlig at den ungen briten senere opprettet en online Gofundme-innsamling for å få dekket kostnadene av de skadene som det skjebnesvangre stevnemøtet forårsaket.

På samme Gofundme-side forteller Jamie Salisbury om den vanvittige daten som ellers startet så fint.

- Jeg møtte nylig en jente på Tinder som jeg inviterte på Nandos (en restaurant, red.). Vi hadde en bra kveld og nøt hverandres selskap veldig godt. Etter middagen dro vi hjem til meg for å drikke en flaske vin og se en Scientology-dokumentar sammen, forklarer Liam Smyth fra byen Bristol.

Etter en times tv-titting og sofakos, spurte den kvinnelige daten om hun kunne låne Liam Smyths toalett – en beslutning hun dog skulle komme til å angre bittert på.

For da kvinnen kom tilbake senere, var det med panikk i blikket før hun valgte å gi seg tilkjenne.

- Hun fortalte meg at hun hadde gått på toalettet for 'nummer to', men at toalettet ikke ville skylle ned. ’Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fikk helt panikk,’ forklarte hun og fortsatte; ’Så jeg stakk hånden ned i toalettet, gjemte den (bæsjen, red.) inn i papir og kastet den ut av vinduet’. 

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Den både forvirrede og sjokkerte Liam Smyth prøvde å berolige daten sin ved å forklare at de bare kunne gå ut i hagen, ta opp bæsjen og kaste den som om ingenting hadde skjedd. Men så gikk den uheldige sannheten opp for ham.

Den uønskede bæsjen hadde nemlig ikke landet i hagen.

For bak ved vinduet til badet var det enda et vindu, og mellom de vinduene fantes det et lite hulrom hvor bæsjen hadde havnet.

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Derfor ble det også fort klart for Liam Smyth at det daten hans hadde etterlatt, lå til fullt skue bak glasset i badeværelsesvinduet hans. 

Liam Smyth bestemte seg derfor for å hente en hammer for å slå ut vinduet, men daten hans hadde plutselig andre planer.

Kvinnen var nemlig amatørturner og var overbevist om at hun med Liam Smyths hjelp kunne kravle ned mellom de to vinduene og fiske opp avføringen sin.

Vel vitende om at daten deres ikke kunne bli mye verre enn dette, meldte Liam Smyth seg med på redningsforsøket som dog (selvfølgelig) skulle vise seg å mislykkes totalt.

Kvinnen klarte nemlig ikke å nå frem, hvilket fikk henne til å krype lengre inn over den smale vindusåpningen og ned i hulrommet.

Det resulterte dessverre i at hun plutselig satt ubehjelpelig fast.

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Liam Smyth prøvde straks å dra mareritts-daten opp ved å ta tak rundt hoftene hennes, men det hjalp ikke stort. 

Den ytterst uheldige kvinnen var satt fast med hodet ned – rett over den uønskede kabelen som hadde skapt problemet i første omgang.

Til slutt ble det tydelig for paret at den katastrofale kvelden deres var komplett, og da kvinnen hadde hengt opp-ned i 15 minutter, var det ikke annet å gjøre enn å kontakte brannvesenet for å få hjelp. 

Derfor dukket det opp en gruppe kampkledte brannmenn på adressen, hvor det pinlig berørte paret måtte forklare hva som hadde skjedd. 

Da redningsfolkene hadde fått samlet seg etter å bli fortalt historien, fikk de brutt opp vinduet så kvinnen kunne komme seg fri. 

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Det tok brannvesenet 15 minutter å få henne fri, og imens ble det klart for Liam Smyth at han nettopp hadde vært på verdens verste date. 

Uheldigvis for kvinnen – og heldigvis for alle oss andre – hadde Liam Smyth dog valgt å dokumentere hele episoden med bilder. Kanskje fordi han visste at ingen av vennene hans kom til å tro på den vanvittige historien. 

De syke bildene har han senere lagt ut på Gofundme.com, hvor han samtidig har forklart om den utrolige kvelden – alt sammen for å samle inn penger til et nytt vindu til badet. 

Den storstilte redningsaksjonen resulterte nemlig i et ødelagt vindu, og nå må Liam Smyth ut med cirka 300 pund, cirka 3.000 kroner, for et nytt vindue.

En dyr date som kommer til å koste den studerende Tinder-brukeren hele hans månedlige budsjett.

Derfor har Liam Smyth fortalt om hele den mareritts-aktige daten, i håp om at andre vil donere en skilling i sympati med den verste daten noensinne.

Den utrolige historien er siden gått verden rundt, og hvis du nå sitter og tenker at det hele er for godt til å være sant,  så har Avon Fire & Rescue – brannvesenet i Bristol lagt ut et bilde av episoden på Twitterprofilen deres med teksten:

- En begivenhetsrik kveld for Tempel-brannvesenet.