De kjøpte et forlatt lagerrom for 300 kroner: Nå kan de ha gjort et funn verdt millioner

18/02/2024 06:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Pengene kan brukes godt.

Tilsynelatende kan lagringsplass urørt spille en stor rolle for å forbedre din økonomiske situasjon.

Men, det er et men; det krever en viss mengde tapperhet og en god del flaks å tjene inn de virkelig store summene. Dette var i hvert fall tilfelle for Alex Stevens og Andrew Cordova.

Plassen de bestemte seg for å skaffe, skjulte langt flere spennende gjenstander enn først antatt, rapporterer UniLAD.

"Fra bildene så det ut til at det bare var en samling av gammelt rusk. Vi hadde imidlertid en følelse av at det kunne være mer."

Da de kom for å anmelde kjøpet, som de hadde anskaffet for en beskjeden sum av 240 kroner, inkludert alt innhold, ble de umiddelbart presentert for en eldre modell av en Mac-datamaskin.

En slik enhet alene ville sikre at de ikke bare fikk tilbake de investerte pengene sine, men også en fortjeneste på toppen av det.

Det var imidlertid ikke datamaskinen, men snarere det som var ved siden av den store stabelen med tilsynelatende stubb som stjal rampelyset.

De oppdaget over 30 kassetter fra Death Row Records som inneholder tidligere uutgitt musikk av artister som MC Hammer, DJ Quick og Snoop Dogg.

Kort tid etter ble de kontaktet av Death Row Records, som hadde MC Hammer under kontrakt på 90-tallet.

Representantene uttrykte interesse for å anskaffe alle objektene, men det har så langt ikke vært mulig å komme til enighet om enighet, deler Stevens.

De tror at de står overfor et funn verdt millioner hvis innholdet er ekte.

Ikke bare skulle dette vise seg å være et unikt funn, men også en betydelig økonomisk gevinst sammenlignet med de 300 kronene de hadde investert i plassen.

Enda mer overraskende er det at MC Hammer selv har kommentert funnet etter at en bruker på X spurte ham om han ville ha «greiene sine tilbake».

"Hvis det er sant at mannen brukte 30 dollar, er de ikke hans? Gud velsigne ham," sa han.