Den lille hunden nektet å forlate gatehjørnet av en bestemt grunn: Nesten alle får tårer i øynene når de hører årsaken

23/07/2023 07:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Den lille hunden nektet å forlate gatehjørnet.

En uke før Amerikas nasjonaldag, den 4. juli, dukket en liten hund ved navn Nugget opp på et gatehjørne i California, og etterlot naboer lamslått.

Nuggets tilsynelatende venting på familien på gatehjørnet fikk lokale innbyggere til å tro at han hadde blitt forlatt.

Suzette Hall, grunnleggeren av Logan's Legacy Dog Rescue, bekrefter mistanken og deler brutalt ærlige ord for The Dodo.

Her legger hun ikke skjul på at han må ha blitt forlatt på det hjørnet:

– Han må ha blitt forlatt på det hjørnet, for der ventet han på at familien skulle komme tilbake. Han var så håpefull. Men de dukket aldri opp.

Og uansett hva som skjedde i løpet av dagen, kom Nugget alltid tilbake til samme veikryss. Selv når barmhjertige mennesker prøvde å redde ham, løp han bort, men han ble alltid funnet tilbake på hjørnet sitt om kvelden.

Men så kom 4. juli, og med det kom fyrverkeri som ofte kan være skummelt for dyr.

Nugget ble skremt av lydene og prøvde å flykte, men hans lojalitet til gatehjørnet var utrolig, og han kom tilbake etter at fyrverkeriet var over.

Etter nesten en uke med Nugget i nabolaget, begynte han sakte å innse at det var hjelpere rundt ham.

En nabo som jobber med hjemløse katter prøvde å få hans tillit, og til slutt skjønte Nugget at hun var der for å hjelpe. Han begynte å besøke leiligheten hennes, hvor han ble møtt med mat og omsorg.

Nugget hadde funnet en ny venn som var villig til å støtte ham i hans ensomme og forlatte situasjon. Mens han fortsatt viste sin utrolige lojalitet til gatehjørnet, begynte han nå også å søke hjelp og følgesvenn fra sin venn.

Historien om Nugget minner oss om hvor utrolig sterkt båndet mellom mennesker og dyr kan være, og hvordan en enkel handling av godhet kan forandre livet til en liten trofast hund.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.