Denise i sorg over morens død - til hun så dette

23/07/2023 15:30

Emma

Viralt
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Denise Underhill fikk en rørende overraskelse da hun, midt i sorgen over å miste moren, gjorde en oppsiktsvekkende oppdagelse på nettet.

Når vi setter oss ned foran datamaskinen og trenger å finne en adresse, en ny grill eller kanskje et morsomt bilde av en katt, er internettsøkemotoren Google alltid klar til å gi oss en hånd.

Hvis du for eksempel vil sjekke hvordan et hus ser ut fra veien, kan du enkelt gjøre det via Google Streetview, som har fotografert de fleste offentlige veier og gater i Norge og resten av verden.

Og det var nettopp et slikt bilde som fikk Denise Underhills hjerte til å gå helt opp i halsen da hun så et bestemt bilde tilgjengelig på Google Streetview, skriver Mirror.

Denise Underhill satt i sitt nye hjem i Florida i USA da hun ville sjekke ut hvordan morens hjem i Tamworth i England så ut via Google Streetview.

Halvannet år tidligere, i 2015, hadde Denise Underhill blitt rammet av en knusende sorg da moren døde, og det var en plutselig følelse av tap som fikk datteren til å gå på nettet og søke etter morens tidligere adresse.

"Mens jeg gikk rundt i huset og gjorde husarbeid, ble jeg umiddelbart slått av et plutselig ønske om å ringe moren min da jeg skjønte at det ikke kunne gjøres."

"I stedet slo jeg på datamaskinen min og brukte Google til å se min mors hus da hun døde i 2015, og huset hadde siden blitt solgt," sa Denise Underhill til Mirror.

Datteren fant raskt morens vei og brukte musen til å fortsette nedover veien, hvor hun raskt fant morens hus.

Og så fikk hun øye på noe vilt.

Bildet av moren som står foran huset og på vei ut med vannkannen. Et glimt av fortiden.

Google gjør bilskilt og ansikter uskarpe på alle bildene sine, så det var ikke mulig å se morens ansikt, men Denise Underhill visste med en gang hvem det var på bildet.

– Jeg kunne ikke tro det, det var bare den største overraskelsen. Der sto mor og vannet plantene slik hun alltid gjorde. Det reddet dagen min, sier Denise Underhill til avisen.

Bildet av moren lettet umiddelbart den tunge følelsen av tristhet og tap litt. Moren hennes var jo der.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.