Dette er ditt verste karaktertrekk i følge stjernetegnet ditt

03/07/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Noen ganger skal det ikke så mye til før man blir skikkelig irritert. Her er de tingene som i følge stjernetegnet ditt kan gjøre deg skikkelig sinna.

Vi har alle karaktertrekk som vi ikke er så stolte av. Noen ganger kan selv de minste ting få oss til å fly i flint, selv om vi vanligvis anser oss selv om tolerante og storsinnede.

Den amerikanske husmorsiden Goodhousekeeping har et forslag til hva som får nettopp ditt stjernetegn til å fly i flint. 

Vannmannen
Du er en sterk person, men når noen prøver å bryte gjennom skallet ditt så tar du det personlig. Dit verste mareritt er at noen tar æren for din idé. Du blir mest smålig når du føler at originaliteten din blir truet.

 

Fisken
Du er helt sikkert følsom, men du er ikke et fjols. Selv om du generelt fremstår som rolig og avdempet, så skriver du det alltid bak øret hvis folk behandler deg dårlig. Du holder nemlig nag mer enn de fleste. 

Væren
Du er ikke typen som tilbakeholder sinnet ditt, men foretrekker i stedet å få utløp med én gang. Du betrakter ikke deg selv som smålig, men innerst inne vet du nok at du er det allikevel. Det som kan gjøre deg mest sint er når vennene dine holder deg utenfor.

Tyren
Du har en tendens til å være ganske så sta, og du er veldig klar over det. Du kan også være litt eiesyk, men det er du ikke så god til å innrømme hvis du blir konfrontert med det. 

 

Tvillingen
Du har en tendens til å alltid skulle se saken fra alle mulig sider. Du har ikke tid til ignorante mennesker, og du blir irritert når folk ytrer de dumme meningene sine på Facebook.

Krepsen
Du er veldig følsom, og når noen får deg til å tvile på selv så går du helt i oppløsning. Du blir usikker når venne dine inviterer noen du ikke liker. Er ikke ditt selskap godt nok for de? Prøver de å sjenere deg? Så mange ting å ta i betrakning. 

Løven
Du bruker mye av tiden din på å være en god venn og partner, så når noen stiller spørmålstegn ved denne egenskapen, så ryster det hele din verden. Folk tror ofte du har et stort ego, men det er din lojalitet til vennene dne som kan få deg til å klikke. 

Jomfruen
Du er en ekspert i å være martyr og late som du ikke bryr deg, selv om du bare venter på at noen legger merke til deg. Du blir veldig irritert når vennene dine låner småpenger av deg, men ikke betaler tilbake med én gang. Selv om du erfarer at de gjerne spanderer noe annet på deg.

 

Vekten
Du er søt og ville aldri såret noen med vilje. Derfor unngår du helst konfrontasjoner. Du blir veldig såret dersom du foreslår noe til en venn som ikke er helt med på det, men så gjør det med en annen i stedetø Det kan for eksempel være en tur på kino eller en spesiell restaurant. 

Skorpionen
Du er en mester til å manipulere folk, og du gidder ikke lenger å unnskylde deg for det. Du har ingen toleranse når det kommer til disrespekt, og klikker helt hvis folk snakker stygt om deg. 

Skytten
Alle frykter dine ord og minst ditt intellekt. Du er ikke redd for å tråkke på andre, og kan ta opp kampen mot selv de beste. 

Steinbukken
Du anser deg selv som hevet over smålig drama, men innerst inne vet du godt at du er den mest smålige av alle. Du tviler ikke før du konfronterer folk på stedet. Det som gjør det mest sint er når andre mennesker avlyser de planene du har laget sammen med dem.