Disse 7 triksene alle bør vite i 2023

20/07/2023 15:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Du vil definitivt ende opp i en situasjon der du kan bruke minst ett av disse 7 smarte triksene.

De såkalte «lifehacks» er små tips og triks som kan gjøre hverdagen litt enklere. Noen av dem kan være kjent, mens andre kan være nye for deg. Her er en liste over syv 'lifehacks' som alle bør vite i 2023.

(Det hele etterfølges av en video som viser deg hvordan du utfører hvert triks.)

  1. Armbåndshjelper: Har du noen gang hatt problemer med å sette på et armbånd alene? Alt du trenger er en binders. Bøy den åpen og bruk den som et avsluttende hjelpemiddel, som vist i videoen.

  2. Pasta-triks: Hvis du koker pasta og vannet koker over, kan du legge en tresleiv over pannen. Det fungerer som en barriere, og vannet vil ikke stige over potten og renne over.

  3. Kabelorganisasjon: Du bør aldri kaste tomme toalettpapirruller. Du kan sortere kablene i dem, merke dem og legge dem i en skuff eller boks. Dette vil holde deg mer organisert, og du vil alltid raskt kunne finne en kabel når du trenger den.

  4. Fastkjørt glidelås: Sitter glidelåsen fast? Ta deretter et såpestykke og gni det over glidelåsen. Fjern deretter såperester med fingrene, og glidelåsen vil igjen åpne og lukke rent.

  5. Colaklipp: Steinen på en colaboks er ikke bare der for å åpne. Du kan også bruke den til å feste et sugerør i boksen. På denne måten kommer halmen ikke ut av seg selv, og insekter kommer ikke så lett inn i boksen din.

  6. Skjult kilde til duft: Ta en truseinnlegg og kutt den i to eller flere biter. Legg nå noen dråper essensiell olje på den og hold dem på et sted der ingen kan se dem direkte. På denne måten har du en skjult kilde til duft som alltid kan gi en behagelig frisk duft.

  7. Batteritest: Vet du ikke hvilket batteri som er fullt og hvilket som er tomt? Slipp batteriene på bordet fra en høyde på ca 15 cm. Hvis batteriet knapt spretter tilbake og faller rett over, er det fortsatt fullt. Hvis den spretter tilbake etter slaget, er den død.

Dette var alle syv triks som alle burde vite.

I videoen nedenfor kan du se hvert av de smarte triksene: