Drømmejobben er ledig: Bli betalt for å spise pizza to timer hver uke

16/10/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
En britisk bedrift leter etter en real pizzaekspert, som vil prøvesmake hele den nye menyen deres.

Får du helt vann i munnen av tanken på en sprø pizza med deilig topping og et tykt lag med smeltet ost? Hvis ja, så er dette kanskje jobben du har drømt om hele livet.

Den britiske bedriften Bath Pizza Co. leter nemlig etter en profesjonell pizzasmaker - en ekte pizza-connoisseur som de selv beskriver den perfekte kandidaten til jobben.

Det skriver britiske Metro.

Jobbet går ganske enkelt ut på at du skal prøvesmake hele den nye menyen deres, og fortelle dem hva du synes om den:

- Du har en kultivert gane og kan gi feedback med din profesjonelle mening til kjøkkensjefen vår. Du får mulighet til å smake på alle pizzanene våre og innflytelse på hva menyen blir. Vi har tusenvis av kunder hver måned, så det vil være en viktig del av rollen din å sikre at menyen vår gjør kundene glade, skriver Bath Pizza Co. om jobben.

Før du sier opp din nåværende jobb, bør du dog være klar over at det kun er snakk om deltidsstilling. Det dreier seg om to timer hver uke på en hverdag, som er til forhandling.

Lønnen beskrives som konkurrensedyktig og med seriøse frynsegoder i form av pizza. Hvis du vil bli vurdert til stillingen skal du utover en kultivert gane ha et visst kjennskap til området: 

- Du skal kunne smake forskjell på en Margherita og en Marinara og ha en lidenskap for alt som handler om pizza, skriver Bath Pizza Co.

Arbeidsstedet er i Somerset i England. Men fortvil ikke. Virksomheten dekker nemlig gjerne reiseutgifter hvis du er den helt riktige kandidaten til jobben:

- Lokasjon har ikke noe å si. Vi vil dekke reiseutgiftene dine - fly, tog eller bensin - for den rette kandidaten, skriver Bath Pizza Co.

Hvis det høres ut som noe for deg, så kan du søke jobben  her.