Elev tok sitt eget liv – neste skoledag ble klassekameratene møtt av dette på skapene deres

14/09/2016 19:00

Anniken Hauge

Viralt
Love What Matters (Facebook)
Love What Matters (Facebook)
Etter en tragedie på en skole, valgte to jenter å gjøre en stor forskjell.

En high school i USA ble nylig rammet av stor sorg, da en av skolens elever valgte å ta sitt eget liv. Det opplyser Facebook-gruppen Love What Matters.

Alle de andre ungdommene var i ettertid både påvirket og lei seg for tapet av deres medelev. Det kunne naturligvis merkes på hele skolen, så for å prøve å skape litt glede og håp midt i sorgen, valgte to jenter å overraske og trøste hele skolen.

De to jentene satte seg nemlig ned med masse post-it lapper, som de skrev mange forskjellige budskap på. Etter det gikk de rundt og plasserte alle de små fargerike lappene på de andre elevene sine skap.

Love What Matters (Facebook)

Dermed ble alle elevene møtt av en personlig lapp med et fint og oppmuntrende budskap som for eksempel; 'Du betyr noe', 'du er fin', eller 'du er elsket'.

Tilsammen ble hele 3600 post-it lapper hengt opp, og det tok de to jentene åtte timer å spre de søte budskapene.

Love What Matters (Facebook)

På Facebook skriver brukeren bak innlegget, at vedkommende er så takknemlig for at de to jentene tok seg tid til å skrive og henge opp alle lappene.

- Jeg er så takknemlig for at de gjorde det, da alle smilene den dagen var ekstra store. Det var virkelig en følelse av kjærlighet og samhold gjennom gangene. En simpel post-it lapp kan minne oss alle om at alt blir bedre.