Ellie ville prøve vannaktivitet noen timer før hun kom tilbake fra Mallorca - det endte dårlig for henne

02/06/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Den unge kvinnen ønsket å prøve en farlig aktivitet på vannet noen timer før hun kom tilbake fra Mallorca. Det endte opp med å gå veldig galt for henne.

En influenser har fortalt hvordan hun brakk ryggen etter en tur på en oppblåsbar smultring som ble trukket bak en speedbåt. For å gjøre vondt verre, skjedde det tre timer før hun skulle være på flyet hjem fra Mallorca.

Ellie Ross landet hardt etter å ha hoppet over en bølge, og etterlot henne i så mye smerte at moren måtte dra henne tilbake til stranden. Hun forklarte at hun bestemte seg for å prøve den oppblåsbare smultringen - som trekkes av en speedbåt - på Palma Nova på Mallorca.

– Våknet på den siste feriedagen og bestemte meg for å prøve dette tre timer før flyturen, sier Ellie i en video på det sosiale mediet TikTok, ifølge The Sun.

Videoen hennes viser Ellie posere i bikini og deretter i en gul redningsvest på stranden før hun klatrer opp på den oppblåsbare smultringen med en venn. Et annet bilde viser henne grimaser, som tilsynelatende er øyeblikket da hun pådro seg den alvorlige skaden.

"Vi har prøvd dem hver ferie siden jeg var rundt 11 år gammel, men så snart de trakk av med denne, visste jeg at noe var galt," sa hun.

"Jeg landet tilbake på den, men jeg fløy i luften fordi de gikk veldig fort rundt en båt, så jeg landet i en merkelig vinkel."

Etterpå hevdet Ellie at hun ble tvunget til å svømme tilbake til land fordi operatøren nektet å bringe den oppblåsbare smultringen tilbake til stranden.

– Skulle ønske jeg tullet når jeg sa dette, men de fikk meg til å svømme fordi de sa at den ville miste luft hvis den kom opp på stranden. Moren min bare dro meg, forklarte hun.

Ellie sa at hun måtte bli på den spanske øya i en ekstra uke mens hun fikk behandling. Hun forventet å bli transportert tilbake til Storbritannia på et privat jetfly, men endte opp med å ta en vanlig kommersiell flytur.

"Da de fant ut at jeg kunne gå, ga de meg bare en hel rad i stedet for et privatfly. Jeg ble ærlig talt veldig skuffet," sier hun.

Heldigvis sa Ellie at forsikringen hennes dekket regningene hennes, som utgjorde £ 25,000, som tilsvarer nesten 285,000 norske kroner. I tillegg sørget de også for å betale for nye flybilletter hjem for henne og to andre. Det er uklart om Ellie gikk til søksmål mot føreren av hurtigbåten.

Har du selv tenkt på å prøve en slik smultring når du er på ferie? I så fall er det en god idé at du vurderer det nøye. Grunnen til dette er at Ellie er et godt bevis på at ting kan gå veldig galt for deg hvis alt ikke er under kontroll.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.