Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 800 kroner - ved en tilfeldighet finner han en hemmelig skuff i bunnen

31/10/2016 22:15

Anniken Hauge

Viralt
Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 800 kr. Han ante ikke at han fikk mye mer enn han betalte for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.

67-årige Emil Knodell gjorde litt av et kupp da han kjøpte en gammel kommode på et loppemarked i den amerikanske staten Texas, i fjor våres. Men det utrolige var at han slett ikke var klar over skatten som stod rett foran ham.

Det skriver Little Things.

Selgeren forklarte Emil Knodell at møbelet var 125 år gammelt. Og fordi det var tredje dagen av loppemarket, så var selgeren villig til å ned i pris.

Foto: Privat

Emil Knodell var ikke i tvil om at han måtte ha kommoden, som endte med at bli hans for 100 dollar (tilsvarende cirka 800 norske kroner red.).

Foto: Privat

Senere fikk kommodens nye eier seg litt en overraskelse, da han vippet det gamle møbelet litt til siden. Det lød nemlig som om at det var noe som raslet rundt nede i bunnen. Men da Emil Knodell tittet ned i skuffene, var alle sammen helt tomme.

 

Til sin storeoverraskelse oppdaget han at det gjemte seg et hemmlig rom i bunnen av kommoden.

Foto: Privat

Rommet var fullt av smykker, kontanter og andre gamle gjenstander. Da han så tingene bestemte Emil Knodell seg for å ringe til mannen han hadde kjøpt kommoden av på loppemarkedet.

Foto: Privat

Det viste seg at det gamle møbelet opprinnelig hadde tilhørt selgerens besteforeldre. Men mannen ante ikke at det hemmelige rommet fantes. 

Foto: Privat

Du kan møte Emil og se den utrolige kommoden i videoen nedenfor.