En ung kvinne kommer hjem fra treningsstudioet og tar av seg buksene - så oppdager hun noe

19/08/2020 10:08

Emma Sletta

Viralt
En ung britisk kvinne fik store øyne da hun tok av seg trenings buksa for noen dager siden.

En ung britisk kvinne ventet litt av en overraskelse da hun tok av seg treningsklærne her om dagen etter en tur på det lokale treningsstudioet.

Da hun fikk av sine svette bukser, oppdaget hun at det var Adidias i store hvite bokstaver på utsiden av hennes nakne ben.

Det skriver Britiske Metro.  

Før hun dro for å trene, hadde Eve Mallon smurt beina i selvbruning. Men de fikk tydeligvis ikke den glatte, gylne fargen som den unge kvinnen hadde forestilt seg.

Eve Mallon tok et bilde av det synet som møtte henne og delte det på sosiale medier Twitter med ordene:

- Dette er forresten, siste gang jeg trener med selvbruner på.

Siden da har den unge kvinnens morsomme innlegg fått 28.000 likes, har blitt delt nesten 3000 ganger og mottatt mange kommentarer fra andre Twitter-brukere som er underholdt av hennes pene ben.

Mange har til og med opplevd noe lignende, det er enda en som deler et lignende bilde av sitt eget ben:

De mange interaksjonene har forårsaket Eve Mallons bilde å gå online og til og med nå av Adidas, som har forlatt et nikk i kommentarfeltet:

«Vi tror det må være skjebnen. Du representerer de tre stripene godt, Eva. Vi har sett deg.»

 

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.