Etter 3 år flytter paret sammen: Nå sover han på sofaen

15/10/2021 10:26

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Etter tre år i forhold valgte paret å flytte sammen. Men de deler ikke seng, og det er det en spesiell grunn til.

Selv om kjærlighet er til stede, kan det bli problematisk når to mennesker flytter inn sammen.

En mann har valgt å dele sin historie på nettet, da han er usikker på hvordan han skal håndtere situasjonen.

Det skriver The Mirror.

Paret har vært sammen i tre år, men det var ikke før de flyttet inn sammen at han innså at de hadde veldig forskjellige syn på hygiene.

«Jeg elsker henne, men jeg visste ikke hva jeg gikk inn i. Hun dusjer ikke så ofte. Det skjer maksimalt en gang annenhver uke», skriver han.

Før de flyttet inn sammen, la han ikke merke til noen spesielt dårlige lukter. Han antar at hun sannsynligvis alltid har dusjet rett før kjærestens avtaler.

«Etter noen måneder med å prøve å leve med det, kan jeg ikke gjøre det lenger. Jeg sover på sofaen fordi lukten er så forferdelig. Jeg satte meg ned med henne og prøvde å ha en seriøs samtale om det», forteller han.

Men det endte ikke bra i det hele tatt. Kvinnen var sint og såret, og nå har ikke paret sett noe av hverandre på en stund, skriver han.

Mannen har valgt å dele dilemmaet i et forum på mediet Reddit, og her er det ingen tvil i det hele tatt. Han har all rett til å ta opp kjærestens mangel på lyst til å dusje.

«Det er ekkelt, hun bør dusje minst annenhver dag. Kanskje ikke vaske håret, men hun bør i det minste vaske kroppen annenhver dag, om ikke daglig», skriver en bruker.

Hva syntes du? Er det greit å ta opp kjærestens hygiene når det tydelig opprører han?