Familie og venner skulle begrave Shay, plutselig banket det inne fra kisten

27/07/2020

Emma Sletta

Viralt
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Shay Bradley hadde ikke til hensikt å bli begravet uten å få gjestene til å smile. Derfor hadde han planlagt en veldig spesiell overraskelse for familie og venner.

Det er aldri morsomt å være i en begravelse. Det ga imidlertid den irske militærveteranen Shay Bradley intensjonen om å endre seg når han skulle legges i bakken. I det minste hadde gjesten en annen opplevelse. Midt i tårene kom det plutselig en lyd fra kisten. Så kom en stemme, det var tydeligvis Bradleys stemme. 

«Hallo, hallo. Lukk meg ut,» ble sagt fra kisten, mens man kunne høre tydelige bank på kistelokket. Gjestene var ikke i tvil, det var Shay Bradleys stemme. 

«Hvor i helvete er jeg? Lukk meg ut, lukk meg ut! Det er jævli mørkt her inne. Er det presten jeg hører? Det er Shay. Jeg er i kisten. Nei, jeg er foran dere. Jeg er død» sier Shay Bradley. Det er selfølelig ikke Shay i kisten som snakker. I stedet var det er opptak som han og datteren Andrea hadde planlagt for å få gjestene i begravelsen til å le og smile. 

Det fungerte, som du kan se i videoen over.

Datteren Andrea har senere delt videoen på Twitter, og den har etter det gått viralt.

«For en mann. For å få oss alle til å le mens vi er utrolig triste. Han er virkelig en god mann. Jeg vil alltid elske deg far» skriver datteren.

Shay Bradley døde 8. oktober 2019. 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.