Far kaster ned baby fra femte etasje – det kameraet fanger inn sper seg som en steppebrand på nettet

02/06/2017 20:15

KC

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En familie ble fanget i flammehavet i leiligheten deres på femte etasje. Faren var tvunget til å ta en drastisk beslutning hvis noen av dem skulle ha noen sjanse til å overleve.

Det brøt ut brann i leiligheten til Helena og Vitali Balabanovs og alt gikk plutselig veldig fort da flammene fikk fatt i gardinene, møblene og resten av eiendelene. 

Onsdag i forrige uke var familien samlet, da de kunne merke lukten av røyk. I det øyeblikket oppdaget de at det var brutt ut brann i naboens leilighet.

Det skriver britiske Independent.

Da den russiske familien først oppdaget brannen var det for sent å rømme ned oppgangen, og derfor tok faren Vitali Balabanov en veldig drastisk avgjørelse.

20 mennesker hadde samlet seg nede på gaten i den russiske byen Strunino, 110 kilometer fra Moskva, og faren kastet ned et teppe til de hjelpsomme og sjokkerte borgerne som hjalp til. 

- Alt i lejligheden var innhyllet i svat røyk, og vi holdt på å bli kvalt. I tillegg har vi en 11-måneder gammel baby med hjertelidelse, sier moren Elena Balabanov til en lokal russisk nyhetsstasjon.

- Vi sto alle ute på balkongen, og mannen min sa at vi ble nødt til å hoppe ut hvis vi skulle slippe vekk, fastslår hun.

Et vitne på gaten  gaten grep sitt kamera og filmet hele den dramatiske redningsaksjon hvor faren kastet konen og barna ned fra leilighetens balkong på femte etasje, og etterpå hoppet ut selv. 

Lokale beboere var samlet under balkongen hvor de tok imot personene. Først hoppet moren, og deretter ble familiens to barn kastet ut – inkludert den kun 11-måneder gamle babyen.

Til alt hell slapp både konen og barnene fra det kraftige fallet uten skader, men da den modige og heroiske faren skulle hoppe gikk det galt. 

Han landet feil og brakk angivelig ryggen i fallet, så han ble kjørt rett til behandling på sykehuset. Hans nåværende tilstand er ukjent.

De andre beboerne i eiendommen ble evakuert, og kort tid etter ankom brannvesenet til stedet og fikk slukket brannen.

Se den dramatiske redningsaksjon i videoen under