Faren bøyer seg ned og tar tak i sin toårige datter – så gjør han det utenkelige

16/08/2016 15:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Instagram, Brooklyn Decker
Foto: Instagram, Brooklyn Decker
Far og datter deler samme talent og hobby - og folk elsker å følge den lille jentas utvikling innen sporten.

En tur på stranden for knapt to år siden skulle vise seg å få en del mer oppmerksomhet enn faren Andrew Decker kanskje hadde regnet med.

Den atletiske mannen er utdannet trener for cheerleadere, som er en stor sportsgren og aktivitet på mange amerikanske gymnaser og universiteter.

Han har derfor god kontroll på teknikken, da han en sommerdag løfter datteren sin opp, svinger henne rundt i hodehøyde og ender med å dytte henne opp i lufta, så hun står på ett ben i håndflaten hans.

Andrew Deckers kusine la ut en film av far og datter for to år siden på Instagram, og siden har videoen gått viralt, fordi brukere både kritiserer og roser faren for å bokstavelig talt ”kaste datteren sin ut i det”.

Den i dag likeså fryktløse fireårige Emerson, trener videre til å bli cheerleader, i noe som minner om gymnastikktimer.  Hun har til og med sin egen Instagram-profil, med over 209.000 følgere.

Her viser hun hvordan hun uten å blunke både tar forlengs og baklengs saltoer, uten hjelp fra en voksen:

#trampolinepark #tumbling

Den lille jenta og faren trener også sammen når de kan – både innendørs og utendørs:

 

Stuntin on a dirt mound lol #healstretch

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.