Faren fanger det utrolige øyeblikket da jentene ertet bavianen: De skulle ønske de aldri hadde gjort det

19/07/2023 21:30

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var ikke mye å skrive hjem om for jentene og faren deres.

Når du besøker en dyrehage eller i nærheten av dyr, er det viktig å respektere og unngå å provosere dyrene.

Og dette er en lekse de fleste lærer som barn.

Men i en bemerkelsesverdig video, som du for øvrig kan se nederst i artikkelen, ser vi en far som ikke klarer å gripe inn mens døtrene hans oppfører seg dårlig mot en bavian.

Og til tross for bavianens åpenbare misnøye med jentenes oppførsel, velger faren å ikke irettesette dem eller gi dem et godt eksempel.

Videoen avslører hvordan jentenes erting får bavianen til å reagere.

De kaster mat til bavianen, selv om dyrehageskilt advarer mot å mate dyrene.

Og bavianen legger ikke skjul på at den blir mer og mer frustrert, og bestemmer seg til slutt for å sette jentene og faren deres på plass.

Det er viktig å merke seg at filmingen av denne episoden har fått mye oppmerksomhet. Det viser tydelig hvordan bavianen tar grep og gir jentene en leksjon for livet.

Denne historien fungerer som en påminnelse om viktigheten av å behandle dyr med respekt og ta ansvar for våre handlinger. Det er også en påminnelse til foreldre om å oppdra barna sine til å være ansvarlige og respektfulle for naturen og dens skapninger.

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.