Flyet var på vei til Island – Da kom det en oppsiktsvekkende melding fra personalet

31/05/2024 23:01

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det som skulle vært en enkel flytur tok en rask vending.

Frykt for å fly avskrekker mange fra å gå ombord på noen form for flytransport. Men kanskje du burde ta sjansen – du kan bli én av en million.

En passasjer hadde nettopp landet på Island med lavprisflyselskapet PLAY 17. februar, da han ble samlingspunktet for folkemengden med en gang han gikk av flyet, skriver Ritzau.

Mens flyet fra Liverpool John Lennon Airport i England til Keflavik International Airport på Island var i luften, fikk passasjerene noen spennende nyheter.

Over høyttaleranlegget informerte flyvertinnen om at flyselskapets 1 million passasjer var om bord i flyet, og en spesiell overraskelse ventet ham da de landet.

Den heldige passasjeren viste seg å være Ikechi Chima Apakama, som ble mottatt med en overraskelsesfest på flyplassen. Han fikk også en helt spesiell gave fra flyselskapets administrerende direktør.

Apakama mottok en "gylden billett": han kan nå fly gratis med flyselskapet resten av livet. Alle passasjerene om bord fikk gaveposer, prosecco og kake for å feire milepælen.

I tillegg til livstidsbilletten fikk Apakama også en frakk og lue fra det islandske merket, Cintamani.

«Jeg vil gjerne takke hver og en av de én million gjestene som har fløyet med PLAY og PLAY-teamet for å tilby vår prisvinnende tjeneste. Å nå én million passasjerer er en stor milepæl for et nytt flyselskap som for bare 18 måneder siden møtte en global pandemi og enestående reiserestriksjoner. Selv om jeg er sikker på at dette er en stor ting for Mr. Apakama, er det et flott øyeblikk for PLAY” sier PLAYs administrerende direktør Birgir Jóhnsson.

Du kan se videoen av den overraskede flypassasjeren her:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.