Forelsket mann sendte 175.000 kroner til sin drømmekvinne: Så lurte hun ham trill rundt

03/10/2017 14:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook/Olga Marchenko
Foto: Facebook/Olga Marchenko
En 40-årig mann ble svært skuffet da hans utkårede viste seg å ha alt annet enn rent mel i posen.

Det var kjærlighet ved første blikk, da skotske Colin Orr i starten av året motte ukrainske Olga Marchenko på nettet.

I hvert fall fra førstnevntes side. Det skriver Daily Record.

Den 40-årige mannen fra Edinburgh ble nemlig fort betatt av den blonde kvinnen, som han møtte på en online side for digitale pennevenner.

- Jeg besøkte hjemmesiden ved navn Interpals, som er en side for pennevenner hvor man kan møte mennesker fra hele verden, forklarer Colin Orr, som understreker at besøget ikke handlet om å date kvinner på nettet.

- Jeg besøkte ikke en datingside. Det var bare av ren og skjær nysgjerrighet. Plutselig var Olga den første personen jeg snakket med. Hun spurte om vi ikke skulle utveksle mailadresser for å skrive til hverandre, så jeg sa ja, forklarer han.

De kom raskt i snakk, og etter kort tid oppstod det søt musikk i forbindelse med det digitale forholdet. 

Colin Orr, som til daglig jobber som kokk, begynte også å sende penger til 32-årige Olga Marchenko for å hjelpe den ukrainske sykepleieren og datteren hennes økonomisk.

Etter en måneds skriveri frem og tilbake, fortalte Olga Marchenko at hun var forelsket i Colin Orr, som med det samme gjengjeldte følelsene.

- Vi utvekslet over 800 mail pluss tusenvis av meldinger på Whatsapp. Vi hadde telefonsamtaler, og hun sendte meg bilder. Det var veldig mange samtaler om livene våre. Det ble ikke engang sensuelt på noe tidspunkt, fastslår Colin Orr.

Hun forklarte også at hun gjerne ville flytte fra Lugansk i Ukraina og hjem til ham i Edinburgh, men at hun dog trengte penger for å få flyttet. 

Derfor begynte Colin Orr å spare penger, slik at han kunne frakte sin øst-europeiske kjærlighet til Skottland, slik at de kunne bli et par. 

Til slutt fikk de to avtalt flytteplanene for den 32-årige kvinnen og datter hennes, som etter planen skulle ankomme Edinburgh flyplass 1. juli – et halvt år etter de to møtte hverandre på nettet.

Men da dagen kom og den lykkelige Colin Orr troppet forventningsfullt opp på flyplassen, var det til en enorm skuffelse.

Her ses Olga Marchenko, som virkelig narret skotske Colin Orr. Foto: Facebook

For Olga Marchenko var nemlig ikke å se noen steder.

I stedet for å innse at han sannsynligvis hadde blitt rundlurt, valgte den godtroende og forelskede skotten fortsatt å tro på kjærligheten.

Derfor etterlyste han sin ukrainske flamme, som han var overbevist over hadde blitt borte på flyplassen.

Her er dokument som Colin Orr fylte ut i forbindelse med etterlysningen av Olga Marchenko og datteren hennes.

Da han senere ikke hørte noe fra Olga Marchenko online heller, fryktet han at det hadde skjedd en ulykke.

Til slutt fikk Colin Orr dog en melding som ikke bare etterlot ham sønderknust, men også 16.000 pund (cirka 175.000 kroner) fattigere.

Olga Marchenko var nemlig funnet – i god behold – utenfor de britiske øyer, og med en hel del mer penger på bok enn hun hadde et halvt år tidligere. 

Siden har Colin Orr prøvd å få internasjonalt politi til å sporre opp kvinnen som bedro ham, men ingenting tyder på at han får hverken penger eller kjætlighet tilbake.

Les også: Vil du unngå denne parasitten bør du være egoistisk