Gal passasjer prøver å åpne flydøren under flyging: Må nødlande

02/12/2022 13:59

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Kvinne tvinger nødlanding etter å ha bitt passasjer og hevdet at Jesus ba henne åpne flydøren underveis.

En kvinne tvang en nødlanding etter å ha bitt en medpassasjer og hevdet at Jesus ba henne åpne flydøren underveis.

Southwest Airlines-passasjeren ble arrestert etter overfallet og forsøket på å tvinge opp døren på 37 000 fot (11,2 km).

Flight 192 fra Houston til Ohio 26. november ble landet på Bill and Hillary Clinton National Airport i Little Rock, Arkansas.

Kvinnen er identifisert som Elom Agbegninou (34), viser rettsdokumenter. Agbegninou måtte angivelig holdes tilbake etter å ha tvunget seg til flyets bakdør.

I prosessen med å forsøke å åpne nøddøren underveis, bet Agbegninou innsiden av låret til en annen reisende, ifølge den juridiske saksbehandlingen i District Court for Eastern District of Arkansas, rapporterte KPRC.

Flybesetningen så Agbegninou henge rundt bak i flyet og stirret på døren, heter det i rettsdokumenter som ble utgitt mandag 28. november.

Det var på dette tidspunktet hun ble bedt om å "bruke badet eller sette seg ned".

Etter å ha bedt om å se ut bakdørsvinduet, ble Agbegninou fortalt at hun ikke kunne. I stedet for å gå tilbake til setet, beveget fru Agbegninou seg forbi flyvertinnen og prøvde å åpne døren.

Etter at andre passasjerer la merke til forstyrrelsen, ble noen hørt si «hun prøver å åpne døren». En medreisende grep inn i et forsøk på å holde Agbegninou tilbake og hun svarte med å angivelig bite dem kontinuerlig på innsiden av låret.

Rettsdokumenter sier at hun fortsatte å bite ned til passasjeren "arbeidet fingrene opp til (hennes) kjevelinje i et forsøk på å få (henne) til å slippe bittet, noe hun til slutt gjorde".

Offeret klarte til slutt å bryte kvinnen i bakken, og de fikk senere antibiotikabehandling og en hepatittsprøyte. Selv om rettsdokumenter ikke navnga passasjeren, opplyste dokumentasjonen at han har opplevd angst og PTSD, og ​​ringte en veteranekrisetelefon etter prøvelsen, rapporterte KPRC.

Flyet nødlandet på Little Rock, der Agbegninou ble møtt på rullebanen av politiet.

Agbegninou begynte deretter å slå hodet i flygulvet og sa etterpå at "Jesus ba henne fly til Ohio og Jesus ba henne åpne døren".

Kvinnen skal også ha reist alene, uten bagasje, og hadde ikke fortalt mannen sin at hun ville ta flyet.

Hun fortalte myndighetene at hun var på vei til Maryland for å bo hos en familievenn som jobbet som pastor. Hun hadde ikke flydd på lenge, og hun klarte ikke å huske sist hun tok et fly.

I rettsdokumentene står det at hun hevder å ha slitt med å puste og besluttet å forlate setet.

Hun sa at hun "ble veldig engstelig og ville normalt ikke ha gjort disse tingene," heter det i juridiske dokumenter.

Agbegninou er nå siktet for overgrep og forstyrrelse av flybesetningsmedlemmer.