Grøss! Ung kvinne tvunget til å kjøre i 20 minutter med kjempe-edderkopp i bilen

22/11/2017 18:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En stakkars kvinne var på vei hjem, da en åttebent medpassasjer plutselig dukket opp.

Hvis du lider av araknofobi, så bør du kanskje ikke lese denne historien - i hvert fall ikke se videoen som ligger nederst i artikkelen.

Du risikerer nemlig at du aldri tør å sette deg i bilen igjen.

Slik har nok australske Bianca Merrick det i hvert fall, etter den 24-årige kvinnen nylig var ute og kjørte og fikk øye på en veldig uønsket blindpassasjer. Det skriver Metro.

Den unge kvinnen var på vei hjem en kveld, da hun plutselig så noe i øyekroken. Da hun kikket opp fra rattet, satt det en enorm edderkopp over hodet hennes. 

På tross av at Bianca Merrick er en tøff australier som er vant til store edderkopper, fikk hun allikevel litt panikk over det åttebente monsteret som hadde bestemt seg for å få gratis skyss.

Dessverre for kvinnen var det ingen muligheter til å kjøre inn til siden, så hun ble tvunget til å kjøre videre med edderkoppen kravlende rundt på innsiden av bilens tak. En opplevelse som Bianca Merrick filmet underveis og senere la ut på Youtube.

I hele 20 minutter - som sikker føltes som en evighet – måtte kvinnen sitte med den store edderkoppen faretruende nærme ansiktet sitt før hun kom seg hjem. 

Dagen etter fikk Bianca Merrick assistanse til å fjerne det skumle dyret, men det var sporløst forsvunnet.

Derfor følte Bianca Merrick seg trygg nok til å sette seg tilbake i bilen, men bare et par dager senere fikk hun seg nok en overraskelse.

Edderkoppen var nemlig tilbake og satt og stirret på henne under kjøreturen!

- Jeg kan ikke fatte og begripe at det skjedde to ganger. Etter jeg ikke fant den morgenen etter den dukket opp første gang, var jeg helt sikkert på at den ikke var i bilen lengere, foklarer en fortsatt skremt Bianca Merrick og fortsetter:

- Men da jeg parkerte bilen i går kveld, kravlet den plutselig frem fra under passasjersetet. Den kom mot mge og hadde kjempelange ben.  Det var så ekkelt! Jeg freaket helt ut hver gang jeg så den og ble helt kvalm. Jeg tenkte; hvis den setter seg på meg så dør jeg, forteller den 24-årige kvinnen.

Etter de to uønskede møtene, har ikke Bianca Merrick så veldig lyst til å sette seg i bilen lengere.

- Jeg så hvor hårete den var. Den var like stor som hånden min. Jeg er litt redd for at den har etterlatt et rede før vi fikk fjernet den – så nå vurderer jeg å selge bilen min, avslutter den uheldige kvinnen.

Du kan se den hårreisende videoen nedenfor:

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.