Han kalles "for stygg" for sin vakre kjæreste - men forvandlingen hans får alle til å miste kjeften

17/11/2022 11:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Den amerikanske talkshowverten Rachael er kjent for å gjøre utrolige makeovers på gjestene sine. Forvandlingen av Brandon er intet unntak - men han hadde en annen overraskelse i ermet.

Da Brandon og Clara Belle besøkte det populære programmet Rachael, forventet publikum knapt at moteekspert Gretta Monahan kunne endre Brandons eksteriør så radikalt.

Den unge mannen brydde seg egentlig aldri om utseendet sitt. Brandon er den uformelle typen som alltid bare drar på seg et par gamle jeans og en t-skjorte før han forlater hjemmet.

Hans lange hår og skjegg vitner også om at stilen hans er litt annerledes enn kjærestens.

For Clara Bell, i motsetning til mannen sin, har alltid lagt utrolig vekt på utseendet hennes. Håret hennes passer perfekt, og hun forlater aldri hjemmet uten sminke og neglelakk og akkurat det rette antrekket.

De to har derfor alltid fått beskjed om at de passer dårlig. At Clara Bell rett og slett er for vakker for Brandon.

Men på talkshowet viser den unge mannen at han lett kan se skarp ut - hvis han bare gidder.

"Jeg vil bare advare deg om at du kommer til å slippe kjeften. Jeg har noe i vente for ham, og du vil ikke tro dine egne øyne," sa moteekspert Gretta Monahan til publikum før den store avsløringen.

Og hun har rett. Når Brandon går ut på scenen etter sin store makeover, blir både publikum og kjæresten Clara Bell tydelig sjokkert over forvandlingen.

Også Brandon er overrasket over det nye utseendet. Men kort tid etter avslører han den VIRKELIGE grunnen til at han meldte seg på programmet. Og plutselig er alle i studio, om mulig, enda mer overrasket enn før.

Se den fine videoen nedenfor: