Han legger en champagnekork i mikrobølgeovnen: Se hva som skjer

06/05/2024 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video av en champagnekork i en mikrobølgeovn har gått viralt på sosiale medier.

En mann som går under navnet @andrelifehack på TikTok har bygget opp en TikTok-profil med millioner av følgere, hvor han sjekker ut ulike virale lifehack og lignende på daglig basis. 

Han undersøker derfor om de fantastiske tingene som kan gjøres på videoer på TikTok og andre sosiale medier faktisk lar seg gjøre i virkeligheten, og nå sist har han undersøkt hva som skjer når man setter en champagnekork i mikrobølgeovnen. 

En video på TikTok hevder at champagnekorken «blir» til en vanlig vinkork hvis du prøver den i mikrobølgeovnen. 

Og skal Andre tro, så er det faktisk sant! Se selv nedenfor:

I videoen, som i skrivende stund har fått mer enn 88.000 'likes', undersøker Andre også blant annet om man virkelig kan få fyrstikker til å bevege seg ved hjelp av litt vann, og om man kan rense en mobiltelefon dekk til med natron.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.