Han legger gulrøtter i en pappeske med sand: Åtte uker senere åpner han esken og får et sjokk

05/08/2023 07:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvis du legger gulrøtter i en pappeske, dekker dem med sand og lar dem stå på et kjølig sted i åtte uker, skjer det noe du knapt hadde forventet.

Gulrøtter kan vanligvis kjøpes i poser på én, to eller til og med opptil fem kilo, og mange opplever derfor ofte at de har gulrøtter til overs.

Heldigvis kan de oransje rotgrønnsakene holde seg relativt lenge i kjøleskapet, men de fleste har nok opplevd at de enten ble råtne eller helt myke og uspiselige.

Det problemet kan imidlertid løses ved hjelp av en pappeske og litt sand.

Ifølge en person som går under navnet @mindandsoil på TikTok, kan gulrøtter vare i åtte uker eller enda lenger hvis du bare dekker dem med sand og oppbevarer dem på et kjølig sted.

Og de kan ikke vare så lenge hvis du ikke legger dem i sand. Han har testet dette i en video som har blitt delt på TikTok og har mottatt mer enn 20 000 «likes» i skrivende stund.

Her gjemmer han noen gulrøtter i en pappeske fylt med sand i garasjen, andre i en pappeske uten sand i garasjen og noen helt andre i en pappeske uten sand inni, der det er varmere.

Etter åtte uker er gulrøttene i varmen helt råtne, og gulrøttene i den tomme pappesken i garasjen er myke og uspiselige.

Gulrøttene, som er dekket av sand og oppbevart i den kjølige garasjen, er derimot fortsatt sprø og deilige. Faktisk, ifølge ham, er de så gode som nye!

Se selv i videoen nedenfor:

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.