Hannah ble sjokkert under massasjen: Plutselig kunne hun føle "den"

18/03/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hannah leide inn en massør for å massere henne hjemme hos henne. Under massasjen kunne hun plutselig kjenne en "mannlig kroppsdel" på føttene.

Musiker Hannah Stow har uttalt at hun fremover kun skal masseres av en kvinnelig massør, etter å ha hatt en ubehagelig opplevelse med en mannlig massør.

Hun beskriver massøren som «pålitelig og dyktig», men på et tidspunkt kunne hun kjenne at en «mannlig kroppsdel» traff foten hennes mens han masserte henne hjemme hos henne i Perth, Australia.

"Jeg trodde jeg skulle unne meg selv, og jeg hyret noen til å komme hjem til meg. Jeg gikk på Gumtree og fant en mann som hadde utdannelse og 15 års erfaring," sa hun til Australias News.com.au.

"Jeg var relativt ung på den tiden, og jeg så ikke noe galt med ham. Han virket pålitelig og dyktig."

Hannah sa at hun avtalte med mannen å komme hjem til henne. De første 20 minuttene av massasjen gikk som forventet, men så skjedde det noe.

Da den mannlige massøren begynte å massere leggmusklene hennes med begge hendene, kjente hun plutselig en annen kroppsdel ​​som rørte ved foten hennes.

Hun sa at hun ikke tenkte på det til å begynne med, men da hun kjente det en gang til, snudde hun seg og tok mannen som fiklet med buksene hans, og la noe tilbake i dem.

"Jeg frøs, fullførte massasjen, betalte ham og han dro. Jeg har alltid vært en som rister ting lett av seg," sa hun.

Hannah, nå 28, var 21 da den angivelige hendelsen fant sted, og det har tatt henne flere år å bearbeide det som skjedde.

Foto: Instagram

Nå føler hun seg endelig klar til å dele opplevelsen sin med andre på sosiale medier, da hun ønsker å advare andre.

Dette har ført til at hun har snakket om historien sin i en serie virale videoer på TikTok som til sammen har fått mer enn 65 000 visninger.

Og selv om hun kan tulle med det i dag, er det en hendelse som har fått konsekvenser for henne.

Blant annet betyr dette at hun ikke lenger ønsker å bli massert i sitt eget hjem, akkurat som hun bare ønsker å bli massert av kvinner.

"Det var så skummelt, og jeg anbefaler definitivt ikke å få en massør hjem til deg," sa hun.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.