Hjemløs mann bryter sammen i tårer da han ser seg selv i speilet etter en utrolig forvandling

17/03/2017 09:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En hjemløs mann fra Spania fikk sitt livs makeover, som endte med å endre skjebnen hans for alltid.

At leve uten et tak over hodet må være enormt tøft og slitsomt.

Det var det for spanske Jose Antonia, som hadde jobbet som elektriker før tilværeslen tok en stor vending som gjorde at han endte opp på gata. Med nød og neppe klarte han seg til dagen og veien ved å jobbe som privat parkeringsvakt.  

Men så snudde hellet da 55-årige hjemløse Jose Antonia ble invitert inn i en fin frisørsalong i den spanske byen Palma, hvor eieren Salva Garcia fullstendig tranformerte utseendet hans, skriver Unilad.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jose Antonia fikk sit livs makeover som endre hans ytre totalt, hvilket nesten gjorde han ugjenkjennelig. Fra å være bomsete med langt hår og buskete øyenbryn, til å bli en stilfull og veltrimmet mann. 

Da han så seg selv kunne han nesten ikke forstå hvem som kikket tilbake på ham i speilet. 

- Ingen kommer til å kjenne meg igjen, med mindre jeg sier hvem jeg er, sier den tydelig rørte Jose Antonia i videoen.

Foto: Facebook

Foruten å klippe og farge 55-åringes hår og øyenbryn, så ga salongen ham også helt nytt sett klær og sko så han lettere kunne finne seg en jobb.

Foto: Facebook

Etterpå fikk den helt nye og velfriserte Jose Antonia fikk servert en øl av den lokale bareieren, hvor mange kvinners blikk falt på den nå nydelige Antonia. 

Selve forvandlingen skjedde i juli 2015, men det er først nå nylig at videoen har gått viralt og er blitt delt mer enn 11.000 ganger. 

 

Siden har Jose Antonia beholdt sitt nye velfriserte udseende, fått et nytt sted og bo og leter fortsatt etter en jobb. I dag beskriver han forvandlingen som livsendrende. 

- Det var ikke bare en forandring av utseendet. Det forandret livet mitt. Nå vil jeg ha en ordentlig jobb, sier han. 

Se videoen med den ville forvandlingen her: