Hun har gått viralt etter at hun raste ned i vekt på bare fem måneder

13/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinne har forlatt TikTok-brukere lamslått etter å ha delt sin nesten tre-steins vekttaptransformasjon på nettet for å hjelpe andre.

Stephanie Neto 25, en innholdsskaper fra London, hadde slitt med å gå ned i vekt siden midten av tenårene, og etter farens bortgang i februar 2020 fant hun trøst i overspising.

Mens hun taklet det tragiske tapet, hevder hun også å ha vært involvert i et "giftig" forhold, som førte til ytterligere dårlige vaner, for eksempel overdreven drikking.

På sitt tyngste veide hun 78.47 kg, men har siden klart å overhale hele livsstilen sin på mindre enn fem måneder.

Stephanie bestemte seg for å snu livet sitt og ta i bruk et nytt sunt treningsregime og kosthold, noe som resulterte i tap av 14 kg.

I et forsøk på å dele fremgangen hennes, bestemte hun seg for å laste opp før og etter reisen på TikTok, med en video som samlet opp 2,3 millioner likerklikk og over 428 000 likerklikk.

Hun sa: 'Jeg følte at jeg hadde mistet meg selv fullstendig. Jeg husker at jeg gikk opp en trapp og ble helt andpusten, jeg visste at jeg ikke burde vært så usunn og uegnet i begynnelsen av 20-årene.

Stephanie beskrev seg selv som alltid å være selvsikker frem til vektøkningen hennes, da hennes mentale helse var "på et lavt nivå".

Hun forklarte: «Jeg hadde veldig lav selvtillit. Ingenting passet meg lenger, og jeg husker at jeg prøvde å finne klær som kunne skjule figuren og armene mine "Jeg husker jeg satt på en restaurant med mamma og eksen min, hvor noen jenter sladret på den andre siden og snakket om hvor "stor" jeg så ut.

Den London-baserte innholdsskaperen forklarte hvordan hun ikke fikk mange kommentarer annet enn hvor stor hun var, og derfor unngikk hun sosiale medier i løpet av denne tiden.

Folk ville bli overrasket over størrelsen hennes hvis hun støter på dem og hun begynte å spiral fordi hun ønsket å bli en "gymjente", men hadde overbevist seg selv om at hun ikke drev med sport eller trening.

Men det kom til et punkt da nok var nok, og Stephanie sa at hun 'måtte enten bli verre og miste [seg] selv eller livet rundt.'

Tidligere hadde Stephanie prøvd forskjellige metoder for å hjelpe til med å flytte kiloene, som å kutte ut karbohydrater eller søppelmat og trene uendelig med cardio, men til ingen nytte.

Hun hoppet ofte over måltider og pleide å spise med takeaway, som McDonald's, potetgull, sjokolade eller popcorn.

Nå spiser hun grøt med frukt til frokost, bagels med eggerøre til lunsj og en mager middag med laks med ris og grønnsaker, med snacks inkludert kalorifattig iskrem. Det skriver DailyMail.

En annen metode hun har tatt i bruk for å sikre at hun fortsatt kan nyte trøstmat, for eksempel takeaway, er 80/20-regelen, der 80 prosent av kostholdet hennes er ernæringsmessig, hjemmelaget mat og de andre 20 prosentene består av mat som er mettende for hennes cravings.

Nå som en fitness-influencer, husket hun at hun så på trening som et ork – men nå går hun minst 10 000 skritt per dag og følger en treningsplan som en del av sin daglige rutine.

Stephanie trener styrke opptil fire ganger i uken og er det sterkeste hun noen gang har vært.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.