Hund oppfører seg rart i flere måneder: Veterinæren blir lamslått når han ser røntgenbildet

08/06/2024 21:10

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Veterinæren hadde aldri sett en hund føle seg så elendig. Etter flere måneder med smerter fikk hun endelig sjansen til å leve godt.

Da hunden Caramel kom til veterinæren, hadde han aldri sett et dyr i så dårlig form.

Golden retriever-blandingen så ut til å ha hatt store smerter i flere måneder inntil frivillige fra Big Fluffy Dog Recue tok seg kjærlig av henne og tok henne med til veterinæren.

Det var først da det ble tatt røntgen av henne at det gikk opp for veterinæren og de frivillige hvor ille det egentlig var.

Det viste seg at Caramel hadde to store steiner i blæren. Vanligvis er blærestein ganske små, selv om de kan være svært smertefulle når de passerer gjennom urinveiene.

Men Caramels steiner var altfor store til at de kunne komme naturlig ut. Den typen blærestein oppstår ikke over natten. Derfor skal hunden ha hatt vondt lenge.

Veterinæren hadde aldri sett så store blæresteiner før. Når du holder den i hånden skjønner du virkelig hvor vondt den stakkars hunden må ha hatt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Den største av steinene var rundt 10 centimeter i diameter.

De frivillige ved Big Fluffy Dog Rescue var sinte og overrasket over at hundens forrige eier ikke hadde tatt den med til veterinæren.

Sinne ble imidlertid raskt erstattet av glede da de så hvor glad den vakre hunden ble etter operasjonen.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.