Husker du solbabyen fra Teletubbies? Sånn ser hun ut i dag

22/07/2022 11:16

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Solen i Teletubbies har en veldig viktig funksjon. Til tross for at det faktisk bare er en liten baby. Imidlertid har den lille babyen vokst opp og er nå en 27 år gammel kvinne som heter Jess.

Har du ofte lurt på hva som ble av babyen i solen i den populære baby-TV-serien Teletubbies?

Hvis ikke, er du sikker på å gjøre det nå.

Hele livet har nå 27 år gamle Jess Elizabeth Smith faktisk klart å holde det hemmelig at hun var innehaveren av det kjære babyfjeet fra Teletubbies,

I hvert fall inntil nylig, da hun kom for å avsløre sin hemmelighet for sine medstudenter på universitetet, og senere skrev den ut på sin Facebook-side.

«Jeg tenkte jeg like gjerne kunne fortelle dem det, siden jeg kommer til å tilbringe de neste tre årene med dem», sier Jess Elizabeth Smith, med henvisning til sine nye kamerater ved Canterbury Christ Church University.

Hun holder det heller ikke skjult på Instagram-profilen sin, der hun har en bestemt Teletubbies-e-post som du kan skrive til.

Slik ser den nå 27 år gamle "solbabyen" ut i dag:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.