Johan gjødslet gressplenen i bakhagen: Få uker senere fikk konen hans en kjempeoverraskelse

28/06/2017 09:45

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Det gikk slett ikke etter planen da svenske Johan Fridegren ville piffe opp gressplenen sin.

Johan Fridegrens gressplen har blitt litt forsømt de siste årene. Derfor bestemte den 43-årige svensken seg for at denne våren skulle gresset få litt ekstra pleie. 

En nabo hadde anbefalt ham en type gjødsel som skulle være veldig bra. Da Johan Fridegren kom hjem med gjødselen gikk det imidlertid opp for ham at noe manglet. 

Det skriver Expressen.

Johan Fridegren hadde nemlig ikke noe verktøy til å spre gjødselen med. Det slo ham imidlertid ikke ut, og han gjødslet gresset likevel. Noen uker senere ble Johan Fridegrens familie møtt av et overraskende syn:

- Min kone sto i første etasje og fikk øye på det først. Hun måpet over resultatet, sier Johan Fridegren til Expressen.

Foto: Johan Fridegren

Den lemfeldige gjødslingen hadde nemlig dannet et ormeliknende mønster av mørkegrønt gress som snodde seg over hele plenen.

Johan Fridegren tok et bilde av det spesielle synet og delte det i en facebookgruppe ved navn Family Living, hvor brukere deler feiltakelser fra hverdagen.

- Hvordan var det nå jeg gjorde sist jeg spredte gjødsel på gresset?, skrev Johan Fridegren til det kuriøse bilde som har fått tusenvis av likes og kommentarer fra andre facebookbrukere.

Flere brukere kunne gjenkjenne den uheldige situasjonen, mens andre mente at Johan Fridegren burde skrive noe morsomt på gresset eller rett og slett be firmaet bak gjødselen om et sponsorat etter all den omtale han har skaffet dem. 

Han kjøpte en rusten kniv for 20 kroner i en bruktbutikk: ‘Nå angrer nok selgeren på at jeg kjøpte den’ 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.