Jubel over genialt triks: 42-åringen Per har løst alles store tv-problem

22/01/2018 17:00

Anniken Hauge

Viralt
Svenske Per Nordgren har funnet en enkelt løsning på et gjenkjennelig hverdagsproblem. Nå blir han hyllet på sosiale medier.

Per Nordgren fra Sundom i Sverige blir i disse dager møtt med jubel på sosiale medier, etter han har løst et av hverdagens store problemer de fleste kjenner seg igjen i. Spesielt de som har en liten fjernkontroll som den som følger med Apple TV.

Den kreative svensken var så lei av å aldri finne fjernkontrollen som ofte ble borte under sofaputen og blant rotet i stuen, at han til slutt fant opp et genialt triks som han delte med vennene sine på Facebook.

Løsningen var et kraftig stykke tre og en rund solid tape - og så opp på sofabordet foran tv-en. Og vipps.

- Nå faller den ikke ned mellom sofaputene igjen, det er helt sikkert, sier Per Nordgren til Expressen

Den lille Apple-kontrollen forsvinder aldri igjen! Foto: Per Nordgren

- Jeg lette konstant etter den lille fjernkontrollen. Den er tynn som en papirbit og like liten som en lighter, så den forsvant jo hele tiden.

Per Nordgren var selv så fornøyd med den hjemmelagde løsningen sin at han la ut et bilde på Facebook for å hjelpe andre med det lille hverdagsproblemet. Det viste seg fort å være en gjenkjennelig utfordring, for på under et døgn fikk han 4.000 likes og masser av rosende kommentarer.

- Det er helt sykt hvor mange reaksjoner jeg har fått. Det er tydelig at det er et vanlig problem. Det hadde jeg absolutt ikke forventet.

Han tror at andre vil la seg inspirere av det lille trikset hans etter det har gått viralt.

Per Nordgren er overveldet over responsen han har fått.

- Flere har skrevet til meg at de skal gjøre det samme og at det er det beste de har sett, sier Per Nordgren.

Politi måtte gripe inn: Tilbud på Nutella fikk kunder til å gå amok​

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.