Karen bestilte Peppa Gris-kake til datterens 2-årsdag: Da hun åpnet esken, så hun straks den hysteriske feilen

07/11/2017 11:15

Anniken Hauge

Viralt
En irsk mamma fikk seg litt av en overraskelse da hun hentet kaken hun hadde bestilt til datterens 2-årsdag.

Karen Moroney fra Limerick i Irland fikk ikke helt det hun hadde forventet da hun bestilte en kake til datteren Layla-Valentinas 2-årsdag.

Moren hadde bedt om en bursdagskake med den populære tegneseriefiguren Peppa Gris. Men noe gikk tilsynelatende helt galt under bestillingen.

Det skriver britiske The Sun.

- De ba meg om å ta med det bilde jeg vill ha på kaken på en USB-stick, slik at de kunne scanne det på kaken, sier Karen Moroney til The Sun.

Vinn den splitter nye iPhone X + AirPods - klikk her.

Hun tok derfor et bilde av Peppe Gris som hun la på en USB-stik, og tok den med til bakeriet – akkurat slik hun hadde blitt bedt om.

Men da hun kom for å hente kaken, så den virkelig ikke ut som hun hadde forventet.

Foto: Karen Moroney

Det var nemlig ikke Peppe Gris som prydet kaken, men derimot et stort bilde av en USB-stick. Heldigvis ble feilen raskt rettet opp, og butikken endret pynten til et bilde av den populære grisen.

Foto: Karen Moroney

- Kaken smakte helt fantastisk, og vi lo godt av det alle sammen. Og vi fikk pengene tilbake for kaken, sier Karen Moroney til The Sun.

Det var faktisk ikke første gang butikken gjorde en feil med Layla-Valentinas fødselsdagskage. 

Da hun fylte ett år, hadde moren bestilt en kake fra samme sted. Da Karen Moroney kom for å hente kagen, var den ikke blitt laget. Derfor måtte hun komme tilbake igjen to timer senere for å hente den igjen. Kakene var så gode at hun gjerne bestilte fra samme butikk igjen.

43-årig mann drepte kona med kniv på åpen gate: ‘Gratulerer med dagen, jeg har drept søsteren din’