Katt og støvsuger går viralt: Morsom video sett 23 millioner ganger

01/06/2024 23:03

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En video av en katt som nysgjerrig undersøker en støvsuger har gått amok på sosiale medier, for å si det mildt.

Sosiale medier som Facebook, Twitter, YouTube og Instagram har i mange år vært hjemmet til alt fra seriøse innlegg og politiske debatter til vitser og morsomme videoer.

Sistnevnte er det også rikelig av på det relativt nytt medie TikTok, som har tatt verden med storm de siste årene, for å si det mildt.

Dermed har antall brukere på videoappen eksplodert, og det samme har antall visninger på en video av en katt som nysgjerrig undersøker en støvsuger.

Se den morsomme videoen, som er sett mer enn 20 millioner ganger, under (artikkelen fortsetter under videoen):

Videoens hovedperson, som i skrivende stund har fått 2,6 millioner «likes» og nesten 27.000 kommentarer, er katten Luna, som på TikTok går under navnet @Luna_the_loonie.

På sosiale medier følger 74.000 brukere trofast og ser ofte morsomme videoer av den søte katten, men det er fortsatt uvanlig at en video får så mange visninger som ovennevnte har fått.

Normalt får Lunas videoer rundt 30-40.000 visninger, men kattens morsomme møte med en støvsuger har gått viralt, og du kan forstå hvorfor.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.