Kjæresten gjennom 18 år var utro mot henne: Så tar hun den ultimate hevn

26/05/2023 16:50

Emma Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stacey Marie Clarke (32) fra den walisiske byen Swansea bestemte seg for å revidere utseendet sitt etter at mannen hun hadde vært sammen med siden hun var 14 år var utro mot henne.

"Da jeg vokste opp, hadde jeg ingen bryster, ingen kurver og ingen kinnben. Jeg ble gravid som 15-åring, og som 18-åring var jeg mor til to gutter som nå er 15 og 16."

I 2019 oppdaget hun at mannen hun hadde vært sammen med siden hun var 14 år hadde vært utro.

- Jeg ville ha en drastisk makeover for å starte på nytt, sier hun til avisen.

Hun hadde sett kjendiser reise utenlands for å få kosmetiske operasjoner til en overkommelig pris, så i juni 2019 reiste hun til Tyrkia og fikk brasiliansk rumpeløft, leppeløft, fettsuging av armer, lår og hake.

"Senere det året kom jeg tilbake og hadde katt øyeoperasjon, en ansiktsløftning, en hårtransplantasjon. På 12 måneder hadde jeg hatt ni risikofylte operasjoner og brukt over £ 30.000. Siden den gang har jeg også hatt Botox og fillers, sier Stacey til Daily Star.

Folk sier hun er ugjenkjennelig, men hun bryr seg ikke. Operasjonen har tatt flere år fra hennes alder, og hun blir ofte forvekslet med sønnenes tenåringssøster.

Daily Mail, som rapporterte om forvandlingen, sa at fotografen, som har nesten 1000 følgere på Instagram, har mottatt en rekke kommentarer som roser hennes ungdommelige utseende.

Det var influensere som satte Stacey Clarke på ideen om å fikse ting i utlandet. Og det er ikke bare i Storbritannia, influenseren innrømmer at de har vært på tur til Tyrkia for å fikse det ene eller det andre. Men ikke alle har hatt en like god opplevelse som Stacey Clarke.

Sophie Elise Isachsen har fortalt til Nettavisen at hun hadde implantater i rumpa i fire år og ikke klarte å sitte skikkelig.

Det var i 2019 at influenseren selv delte den dårlige opplevelsen på Instagram.

– Jeg ble operert i forrige uke. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det, så jeg sier det bare: Det viser seg at jeg har hatt brystimplantater i rumpa siden operasjonen jeg hadde i Tyrkia for fire år siden.

– Det er ikke bare galskap, det er også ekstremt farlig. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor mange unge jenter som føler det samme uten å vite det. Jeg er flau, men mest av alt er jeg sint for hvordan de driver bedriften sin, sier Sophie Elise i Instagram-innlegget, som først ble omtalt av Nettavisen.

Etter operasjonen har det imidlertid gått mye bedre for Sophie Elise.

Det er ikke kjent hvilken klinikk i Tyrkia Sophie Elise besøkte.