Kristina ser kjæresten gå ned på knærne foran gravstedet - så går sannheten opp for henne når hun ser navnet på steinen

26/08/2020 18:39

Emma

Viralt
Da amerikanske Matthew ønsket å fri til kjæresten sin, laget han en rørende video for henne.

Når du virkelig elsker et annet menneske, vil du gå langt for å glede han eller henne.

Det amerikanske paret Kristina og Matthew er et utmerket eksempel på dette. Da Matthew ønsket å fri til Kristina i fjor sommer, reiste han helt fra San Fransisco til Orlando for å spørre familien hennes om det først. Det er en tur på ca 3000 miles (i underkant av 5000 kilometer.).

Det skriver Little Things.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Matthew ville overraske Kristina senere. Det var derfor han fortalte henne en hvit løgn om at han skulle til bursdagsfest hos en av vennene hans. Kristinas familie var begeistret da de hørte Matthews glade nyheter. Bestemoren ga ham til og med en ring som han kunne gi til Kristina.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Matthew tok også en tur til Kristinas fars grav for å vise ham sin respekt og be om tillatelse til å gifte seg med datteren. Matthew lovet at han ville gjøre hva som helst for å gjøre Kristina lykkelig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Matthew filmet hele sin romantiske reise og viste opptakene til Kristina da han kom tilbake til huset. Kristina ble veldig overrasket og overveldet. Hun kunne ikke holde tårene tilbake og ga ham umiddelbart et ja.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Se det utrolige frieriet i videoen nedenfor.

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.