Krokodille lukker kjeven om manns hode under show i Thailand

16/06/2017 16:30

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
For nylig holdt et krokodille-show i en thailandsk dyrehage på å koste en dyrepasser livet.

I øyeblikket går en video fra en thailandsk krokodille-farm verden rundt, og får det til å løpe kaldt nedover ryggen på alle som ser den.  

I videoklippet, som ble lagt ut på YouTube i går, ser man en dyrepasser som blandt annet deltar i populære krokodille-show hvor mennesker setter livet på spill ved å opptre med de livsfarlige krypdyrene. Det skriver Daily Mail.

Et av de mest kjente - og farlige – triksene går ut på at de dumdristige krokodille-temmerne legger hodet i dyrets åpne gap - blot centimeter fra de mange sylskarpe tennene.  

Det er nettopp dette triksen som blir utført i videoen, hvor man kan se at den rødkledte krokodillepasseren forsiktig legger hodet mellom dyrets kraftige kjever etter noen innledende øvelser.

Men så går det galt. 

For det store dyret bestemmer seg plutselig for at det ikke gidder å være med i det tradisjonelle nummeret lenger, og klapper kjeven  igjen om mannens hode. 

I samme øyeblikk kan man høre mannen skrike, mens publikum gisper.

Det går imidlertid ikke mange sekunder før mannen er fr fra krokodillens gap igjen. 

Han er dog tydelig sjokkert, omtåket og i smerter. 

Nedenunder kan du se den skremmende opptakelsen:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.