Kvinne bestilte mat, men ble sjokkert da hun åpnet døren: Nå har videoen hennes gått viralt

01/02/2022 08:05

Emma

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En amerikansk politimann har hovedrollen i en video som har gått viralt på sosiale medier, på TikTok har den fått nesten 20 millioner visninger.

Den amerikanske politimannen Sam Buhr, fra den nordamerikanske delstaten South Dakota, har snart blitt kjent på sosiale medier TikTok etter at han «spilte hovedrollen» i en video delt av 24 år gamle Anastasia Elsinger på profilen hennes i media 26. januar, da hun fikk en annen matlevering enn hun er vant til.

Ladbible skriver at Buhr tirsdag 25. januar arresterte en bilist som jobbet som sjåfør for matleveringsselskapet DoorDash og bare gjorde en matlevering som han ikke kunne fullføre med god grunn.

Men i stedet for å skuffe den ventende kunden, valgte Buhr å gjøre noe han siden har blitt hyllet som en "matleveringshelt" - han overleverte ordren selv.

Den spesielle overleveringen ble videreført av Elsingers ringeklokke, som også kan spille inn video og derfor spilte inn hele hendelsen.

Videoen, som i skrivende stund har mer enn 19 millioner visninger, viser Buhr som ringer på Elsingers armer fylt med kvinnens ordre.

Når hun åpner døren, forklarer han situasjonen, og hun er tydelig overrasket og underholdt av situasjonen.

Du kan høre betjenten si: "Jeg vet at jeg ikke er den du forventet, men sjåføren din ble arrestert, så jeg tenkte jeg skulle fullføre 'DoorDash', ta vare på deg selv!" Elsinger kan da bli sett og hørt le og takke betjenten for maten.

Privatfoto

Betjenten har siden blitt hyllet i kommentarfeltet, og en bruker skrev for eksempel: "Det er tjeneste med et smil," skrev en annen: "Mannen utførte oppdraget [emoji]," og en tredje skrev: "Han er glad for å kunne gjøre andres jobb."

Flere påpekte imidlertid at betjenten kanskje bare hadde en ekstra jobb, og en skrev: "Jeg trodde seriøst et øyeblikk at en betjent hadde DoorDash som en ekstra jobb mens han var på vakt," og en polititalsperson sa også at flere personer rapporterte at en offiser gjorde annet arbeid mens han var på vakt.

Men talsmannen, Sam Clemens, har vært ute etter å benekte disse påstandene og sagt: "Vi har mottatt en rapport om at en offiser hadde en ekstra jobb som DoorDash-sjåfør mens han var på vakt. Det er ikke helt nøyaktig."

Han anerkjente betjentens matlevering, og fortsatte: «Dette er ikke normalt på noen måte, det er ikke fordi vi har offiserer som leverer mat. Men de små tingene som dette [...], å hjelpe folk, det er de tingene vi gjør, sannsynligvis oftere enn folk tror ... Det er disse små tingene som politiet gjør som kan utgjøre en stor forskjell.»

Det er absolutt en nydelig historie som har brakt frem smilet på manges lepper, og flere skriver også i kommentarfeltet at de er takknemlige for at Elsinger fanget hendelsen på kamera, og en skrev for eksempel: "Flott at du hadde en 'RingCamera' for å fange denne nålen i et høystakkøyeblikk."

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.