Kvinne brukte sminketriks fra TikTok med lim: Det angret hun på

16/02/2023 14:21

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det er alltid tonnevis av skjønnhetshack som flyter rundt på TikTok, og noen er mer nyttige enn andre. En kvinne viser nå hvorfor det sannsynligvis ikke alltid er den beste ideen å følge disse trendene.

Den 21 år gamle makeupartisten Chloe Michaela Tills-lines ville være med på trenden på TikTok for å fikse øyenbrynene hennes med en limstift.

Noen gjør dette for å skape det "laminerte utseendet" ved å børste brynhårene og lime dem på plass for å få dem til å se tykkere ut og ikke sammenfiltre.

Vanligvis for slike utseende går du til en kosmetolog som deretter lager denne stilen med en kjemisk behandling. Men i et forsøk på å spare penger, prøvde briten en limstift.

Men ting tok en uventet vending da hun tilfeldigvis besøkte en bowlinghall den dagen.

Denne var utstyrt med UV-lamper, som raskt brakte deres alvorlige feil frem i lyset: limet lyste sterkt på grunn av UV-strålene.

Foto: Tiktok

"Jeg kan ikke tro at jeg ble offentlig på denne måten," skrev Chloe under bildeteksten til videoen hennes, som siden har blitt sett mer enn 117 000 ganger.

Likevel glemmer hun nok ikke hendelsen med det første. Og fortalte at hun ALDRI ville lime øyenbrynene igjen. Det skriver Tag24.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.